Tényleg nem húzódik vissza a bőr nagyobb fogyásnál?
Tapasztalatok!?
Nekem pocsék a genetikám, ezért az amúgy is fehér, striás, átlátszó, napot nem tűrő bőröm 5 kg után is olyan, mint tehénen a gatya.
Szóval az nem releváns, hogy másnak hogyan alakult. Majd idővel meg fogod látni.
2013. febr. 23. 21:40
2/13 A kérdező kommentje:
Eddig nemkel tartanod a bőröd vissza húzódása miatt. Viszont én fordítva fogalmaznák jó esetben fél rosszabb esetben egy kilót fogytál.A a heti fél kiló az amit a bőröd biztonsággal követni tud.Próbálj ara vigyázni hogy ezt tartsd .
2013. febr. 23. 21:43
A barátom fogyott 35 kilót .Szabályszerüen kifogyott a böréböl lóg rajta mintha nem az övé lenne.Igaz ö idösebb.Azt hiszem a fiatalabbaknál ez nem igy lesz ha tornáznak meg sokat isznak.
2013. febr. 23. 21:47
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!megpróbálom tartani! Nem szeretnék hamar lefogyni, csak sikeresen! Utolsó sajnálom, hogy a barátodnak úgy sikerült :S
Még a heti 1kg fogyás is elfogadható, ez ugyanis majd nem lesz mindig ennyi... Én 6 hónap alatt fogytam 20kg-t, igaz én mindennap sportoltam, de a bőröm feszes maradt.
Ez a jellegű probléma azoknál jelentkezik, akik rövid idő alatt fogynak sokat, vagy túl sok súlytól szabadultak meg. A kinyúlott bőr pedig főleg a has és a felkar részén jelentkezik, a többi testrészen nem jellemző...
2013. febr. 23. 22:28
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Talán akkor én is megpróbálok napi szinten sportolni, hátha segít :)
Attól függ hány éves vagy. 22-évesen voltam terhes az első babával,25kg-ot kellett fogynom-ez fél év alatt sikerült,tökéletes feszes volt a bőröm,hasamon is-el sem hitték,hogy szültem.Második gyereknél 5-év múlva 15kg felesleg és már kellettek speciális alakformáló krémek és nehezebben ment vissza a bőr,pár stria maradt.Most 36-évesen csak 5kg.-ot kellett fogynom és nagyon megszenvedtem a bőrömmel,rengeteget tornáztam és sok vizet ittam,a mai napig kenegetem masszírozom,most már alakul,de jó lecke volt,életem végéig diétázni fogok,mert többé már nem tudna regenerálódni a bőröm,plasztikára meg nem szeretnék menni.
2013. febr. 24. 00:35
a fagyban edzés az egyetlen módszer rá.
az edzéseidet a lehető legkevesebb ruhában-férfiaknál félmeztelenül-kint a mínuszban végzed minimum 20 percig/nap.
a könyökre derékrészre lehet tenni sálat,hogy az ízületek,belső szervek ne fázzanak meg.
2013. febr. 24. 02:37
A sport fontos, az feszesíti a bőrt. Persze a genetika mindenkinél más, de a túlsúlyt így is úgy is le kell dolgozni.
2013. febr. 24. 09:30
Kapcsolódó kérdések: