Konditerembe melyik gépeket kell használni, és mennyi idejig, hogy fogyjak?
Figyelt kérdés
Nem izmos, hanem karcsú, szálkás szeretnék lenni.És ha naponta mennék egy-két órára mellette néha jógára, aerobicra kb. mennyi idő után fogynék?
61 kg 168cm 19/L
2010. márc. 15. 22:51
11/18 anonim válasza:
Én február óta járok heti 2-3 alkalommal konditerembe. A kardiógépeket használom (futópad, taposógép, bicaj) átlagban 30-40 percet. Mellette odafigyelek az étkezésre. Már 6 kg lement, Neked is sikerülni fog, de a fő hangsúly a táplálkozásod átvariálásán van.
24/L
12/18 maundrel válasza:
"amikor fogysz a zsír egy idő után átalakul izommá"... és ezt egy aerobik oktató írta.... hát ... inkább nem mondok semmit. :) Egyébként pedig, igen, igaza van annak aki azt állítja h a súlyzós edzéstől lehet fogyni. nem lesznek izompacsirták a nők a súlyzós edzésektől, csak szép tónusosak, szálkásak. de mellette kell kardió edzés is :)
13/18 anonim válasza:
A zsír nem alakul át izommá.Ez egy tévhit...
14/18 anonim válasza:
ÉS MENNYIRE FÁJ MIKOR EZREDJÉRE IS LE KELL ÍRNI ,HOGY ZSÍR NEM VÁLIK IZOMMÁ -.-"
15/18 anonim válasza:
Minden egyes személyedző ezt állítja,hogy a zsír átalakul izommá,de szerencse,hogy itt ennyi okos ember van és mindenki írja a maga igazát és azt hiszi,hogy az a jó!Igen aerobik oktató létemre leírtam,mert mindenhol ezt tanították,de ti biztos jobban értetek ehhez,mint a képzett szakemberek!Csak egy példa:egy barátnőmet lefogyasztottam cardios edzéssel két hónap alatt és lement a zsír ugyanakkor izmos is lett és átalakult az egész test szerkezete!A súlyzós edzéssel is lehet fogyni,de,ha valaki sok feleslegtől akar megszabadulni mindenhol elmondják,hogy cardio és diéta ugyanis mozoghatsz éjjel nappal,ha mellette meg kajálsz éjjel nappal...Az étrend az első amin változtatni kell mellette jöhet a mozgás!
16/18 anonim válasza:
Ez igaz!De az akkor se,hogy a zsír átalakul izommá...Nem tudom te hol tanultad de az én edzőm mást tanult...
17/18 anonim válasza:
Ezt nem szó szerint kell érteni,hogy átalakul,hanem úgy hogy a zsír először lebomlik majd izom lesz a helyén vagyis átalakul lehet,hogy félreérthető volt a fogalmazás,de ez a lényege!Mert hiába mondja a kérdező,hogy nem akar izmos lenni az lehetetlen valamennyi izom utána kell,hogy legyen attól még lehet valaki vékony!
18/18 anonim válasza:
Na,így már jó a fogalmazás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!