Konditerembe melyik gépeket kell használni, és mennyi idejig, hogy fogyjak?
Nem izmos, hanem karcsú, szálkás szeretnék lenni.És ha naponta mennék egy-két órára mellette néha jógára, aerobicra kb. mennyi idő után fogynék?
61 kg 168cm 19/L
"naponta mennék egy-két órára mellette néha jógára, aerobicra"
csak viccelsz igaz?
Másfél hónapig jártam aerobicra, naponta több órára is, semmi változást nem észleltem magamon. Igaz, nem diétáztam, de sok zöldséget ettem, fehérjét, este már semmit. A konditerembe akkor, ha heti egy - két alkalommal menjek, melyik gépeket használjam? Én a taposógépre, és a futópadra gondoltam. A taposógépről olvastam, hogy fogyaszt és izmosít is. Ezt se használhatom mindennap? Attól félek, hogy izmos, nagy vádlim meg combom lesz :S
köszönöm az eddigi válaszokat!
Zsírégetésre jó az ellipszis trainer (más szóval sífutógép).
De szerintem a konditeremben is van, akit meg tudsz kérdezni.
Jó a biciklizés is.
Én konditerembe járok 5 éve.A legjobb testedzés!Nekem edző írta meg az edzéstervemet.Van benne kardió meg súlyzós edzés,vegyesen.Ráadásul nagy súlyokkal dolgozom,(pl.100 kilóval vádlizom)és egyáltalán nincs vastag vádlim!Sőt!
65 kilósan kezdtem,most vagyok 50 kiló.És ezt már jó pár éve tartom.
Tehát,nyugodtan csináld!Fogsz tőle fogyni...Sajnos sok a tévhit a testépítéssel kapcsolatban.Beszélj egy edzővel!(minden terembe van,és szívesen segít)
attól nem nagyon fogsz fogyni, max a futópadot és hasonlókat használhatod fogyásra
egy testépítő
8.28-as vagyok.
Hm...Akkor én mitől fogytam?Meg a többi lány aki oda jár?
Bár,mint írtam kardiózom is.Bár az a 15 perc kerékpár nem hiszem,hogy sok.
Szerintem lehet fogyni a súlyzós edzéstől is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!