Ebből az alakból mennyi idő alatt lehetek "csinos" (képek lent)?
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
Szóval ilyen alakom jelenleg. 171 cm magas vagyok, 63-65 kg. Amint látszik a képeken, van rajtam kb 10 kiló felesleg. Szeretném leadni. Heti 3-4x fogok 40 percet biciklizni, emellé még hasazok és fekvőtámaszozok/karra erősítek, mert nagyon csapott vállaim vannak, ami érdekes módon annyira nagyon nem látszanak a képeken, mint a való életben. :D Eddig soha, semmit sem sportoltam.
Persze tudom, hogy az érkezés is fontos része a dolognak, sőt, fontosabb is mint maga a mozgás. Próbálok minél több gyümölcsöt, zöldséget enni, de tini vagyok, nincs keresetem, erős suliba járok, sokat kell tanulnom, nincs időm suli közben diákmelózni, szóval azt kell ennem, amit mindenki más itthon. Miattam nem fog anya kétfélét főzni, és nem éppen az egészséges ételek vannak terítéken nálunk. Már próbáltam egészségesebb irányba terelni a családot étkezés szempontjából, de nem jó nekik, a jól megszokott kaják kellenek. Ez van, nem tudok "nagyon egészségesen" enni.
Szóval, ezzel a háttérrel, kb mennyi idő lehet szerintetek, mire egy "csinos" alakot elérek? Számomra azt jelenti a csinos, hogy lapos a hasam!, egyébként szeretem, hogy a csípőm széles, olyan nőies :3. Nem akarok NAGYON izmos lenni, csak egy kicsit szeretném az erőnlétemet növelni, nekem nem is tetszik az, amikor annyira lapos egy nő hasa, hogy az izmai látszanak. A combomról, fenekemről szeretném, ha eltűnne a narancsbőr, és van egy réteg háj rajta, azt ledolgozni nagyjából, nem baj ha egy NAGYON VÉKONY RÉTEG marad, és a combom nem egy izomdarab lesz.
Eddig azt hittem, hogy KÖRTE ALKATOM VAN, de a képeket látva kicsit elbizonytalanodtam. Szerintetek körte alkatom van? Örülnék, ha ebben is segítenétek.
Általam csinos alkatokra példa:
Ja és tudom, hogy valószínűleg nem marad mellem, ha nagyon lefogyok. :/ Így is A-kosarat hordok... de majd eldöntöm, hogy megéri-e vékony(abb)nak/csinosnak lenni kis mellel, vagy sem, végül is, vissza is hízhatok, ha nagyon nem tetszik az eredmény. Bár tavaly ilyenkor még 75 kg voltam, és a mellem akkor sem volt nagyobb, szóval lehet, hogy most se fogok onnan sokat fogyni, inkább a fenekemről és a combomról fogytam az elmúlt évben (sajnos nagyon sok stressztől, idegeskedéstől).
Köszönöm a válaszokat!
Kevés kenyeret eszek, édességet, üdítőket, gyors kaját havi 1-2x eszek csak. Ennyi nem elég? Próbálok persze gyümölcsöt enni (rostok!), meg amit zöldséget tudok, és ami van itthon. Ha csak 1300 kalóriát viszek be, de a mozgással elégetek sokkal többet, akkor is fogyni fogok, nem?
Nem tudok mást enni ebédre, mint anyáék, hiába szeretnék.
Most számoltam össze, a mai napon 1130 kalóriát vittem be a szervezetembe. :"D
Azért, mert ennyi ELÉG, nem voltam éhes, ez is 4 adagban történt.
sok mindent már kifejtettek előttem, úgyhogy csak pár dolgot tennék hozzá
-orvosira járok (csak az erős iskola miatt írom), magamnak főzök, úgy ahogy nekem tetszik
-anya nagyon segít mindenben, ez igaz, pl 600-700ft/kg-os áron talált csirkét egy hentesnél, tehát valószínűnek tartom, hogy olcsóbban kajálok, mint bárki a családból, mivel kb egy ebéd nem jön ki apának 900 alatt. Nilván a rizs olcsó, meg a zabpehely, amiket szénhidrátnak eszek. Oké, ott van még a zöldség, az most télen drágább, de még így is elég alacsonyan marad a dolog, a napi kajám kb 1000 ft. Még itthon eszek ilyen apróságokat, hogy olajos magvak, natúr joghurt, de ezekből nem számottevő mennyiséget, plusz nálunk ilyesmi amúgy is van itthon.
Ha nem szereted a zöldségeket, úgy nehezebb, az tény (mert ha szereted, eszel 20-30 ft ára káposztát a rántott hús mellé és kész. az a pici liszt belefér, ha egyszer nincs mit tenned, a többi rész pedig OK)... De ha eszed azt, amit a többiek, csak a reggelid és a vacsorád mondjuk tojás vagy lazac a hipermarketek halcsont szekciójából (szinte csupa hús, szép nagy szeletekben, legalábbis mi ilyeneket választunk. nincs mindig, de ha mégis, be lehet tankolni, 360ft/kg), már az is haladás...
Én 500 forintból is ki tudok hozni egy napot, de én csalok, mert sok zsírt eszem, az pedig olcsó, főleg, hogy így kevesebbet is eszem. 1000 forintból már remekül meg lehet lenni paleósan, az tuti, viszont ha rizst és hasonló olcsó dolgokat alkalmazol, akkor jóval lejjebb lehet menni. A krumpliban sem látok semmi problémát, nekem tuti nem akadályozza a fogyásomat jobban, mint bármely másik szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!