Ha koplalok akkor lehet fogyni. Es hizni?
A koplalás azért nem a legjobb módszer, mert akkor amint élelemhez jut a szervezeted, abból mindent el akar raktározni - ergo kevéstől is jobban hízol. Ha viszont sokszor de keveset eszel, felpörög az anyagcseréd, és ha mellé mozogsz is, könnyebben fogysz.
Másrészt gyomorfekélyt sem szeretnél, gondolom.
Én sosem értettem meg az önkínzókat?
Miért kell koplalni, nagyon súlyos következményei lehetnek az egészségedre.
Egészségesn kell étkezni.
Én általában ezt eszem:
Reggelei: 2 vékony szelet teljes kiőrlésű, vagy 2 szelet pufi, rá pulykasonka, és egy paprika, vagy egy normál méretű paradicsom.
Tízórai: egy alma, vagy egy pohár kefír, vagy 2-300 gr gyümi aminek nem magas a cukortartalma.
Ebéd: kb 3 dl leves, az lehet csirke húsleves tészta nélkül zöldségekkel, vagy krémlevesek de nem lisztesen hanem vagy joghurttal vagy saját anyagával sűrítve, Másodiknak, általában 2 szelet vékony csirkemell, kb 100-120 gr, és úgy 300 gr zöldség köretnek.
Uzsonna: szintén egy alma, vagy joghurt vagy kefír, zöldség....
Vacsora: hasonló mint a reggeli.
Abszolút nem nagy durranás ezt betartani és egy ilyen ebéd is például nem kis adag, csak így leírva tűnik kevésnek.
Én szeretek így táplálkozni és jól érzem magam.
A koplalásról amit előttem írtak pedig tényleg igaz hogy koplalva hízol.
És ha kevéske ételhez jut a szervezeted abból mindent elraktároz.
És ha ezt sokáig csinálod akkor még ha normálisan is szeretnél étkezni majd ezek után, a szervezeted akkor is lehet hogy hízni fog vagy a stagnálni a súlyod, mert raktározni fog mindent mert veszélyt érez....
Ezeken kell elgondolkodni.
Ha nem eszel éhenhlsz vitaminhiányod lesz, rosszul fogod érezni magd, gyenge leszel....
Akkor reggelizz felkelés után, mielőtt elindulsz.
Kapj bele egy két vékony szelet almát amikor vége van az órának.
csak van 2 perc míg átszaladsz a másik órára.
Amikor a Lunch time van, akkor ebédelj.
Ha hazaérsz 4 körül akkor uzsi, és én úgy szoktam hogy fél 7 körül vacsizok.
Vagy legkésőbb lefekvés előtt 2 órával.
Enni kell, sok sok zöldséget, fehér husokat, rostokat.....
Főleg ha ilyen feszített a napod.
Ehhez kell energia hogy végig csináld.
Valahogy próbáld öszehozni. ;-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!