Miért nem tudok lefogyni?
Figyelt kérdés
Sportolok rendesen(karatézok, biciklizek,pingpongozok) , odafigyelek arra is hogy mit mikor eszek ,de mégsem tudok lefogyni. Miért?2015. okt. 2. 21:21
1/8 anonim válasza:
Arra lehet, hogy figyelsz, hogy mit és mikor eszel, legfeljebb a mennyiségre nem.
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg az a helyzet, amit az első írt. Sport és remek étrend mellett sem fogysz le, ha elég sokat eszel, ez egyértelmű.
3/8 A kérdező kommentje:
De nem is eszek sokat
2015. okt. 3. 06:35
4/8 anonim válasza:
Csak képletesen tudok a karate órákról, de annyit biztosan tudok, hogy Magyarországon ezeknek nincs kultusza. Eleve ez nem egy erősítő edzés, hanem katák sorozatát tanultatják be veled, maximum az elején bemelegítesz pár kör futással, meg calisthenics gyakorlatokkal. Bicikli az jó aerob mozgásforma.
De ha nem végzel súlyzós edzést érdemes lenne kardió edzéseket végezned (futás) mivel sokkal nagyobb az izommunka, több kalóriát égetsz, izomból is de ha kvázi "nincs rajtad", akkor nem kell ettől félni, heti 3 futástól nem dobod le az izmodat, pláne nem ha intervallumos futás.
Leírnád egy napi étkezésedet?
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem magyarországi vagyok. Erdélyben lakom. Itt a karatenak nagyobb népszerűsége vam. A karateklubban ahol vagyok országos és európabajnokok is vannak. Nem csak katázunk. Vannak erőléti, harc és kata edzések is. Minden héten mind a háromból van egy. Az étrendem pedig: reggelire 1 kifli vajjal, a suliban egy szendvich, ebédre mindig valamilyen leves meg valamilyen második(attól függ mit főz anyum) vacsorázni nem szoktam
2015. okt. 3. 11:24
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem magyarországi vagyok. Erdélyben lakom. Itt a karatenak nagyobb népszerűsége van. A karateklubban ahol vagyok országos és európabajnokok is vannak. Nem csak katázunk. Vannak erőléti, harc és kata edzések is. Minden héten mind a háromból van egy. Az étrendem pedig: reggelire 1 kifli vajjal, a suliban egy szendvich, ebédre mindig valamilyen leves meg valamilyen második(attól függ mit főz anyum) vacsorázni nem szoktam
2015. okt. 3. 11:24
7/8 anonim válasza:
egy nagyobb életmód váltással meg lehetne lökni a fogyókúrádat . és lehet hogy az alkatod miatt nm emgy.lehet hogy anyukádék is ilyenek voltak. de az is könnyen lehet hogy igazából nm is zsír van már rajtad hanem nagyon izmos vagy
8/8 A kérdező kommentje:
Anyum is ilyen. Amúgy én érzem hogy erős vagyok meg tudom is mert mondták már a lábam is izmos de mégis van rajtam felesleg
2015. okt. 4. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!