Hogyan tudnák lefogyni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a fajta aki kiüríti a hűtőt. Sportolok is de mégse. Diétázni meg nem szeretnék. Hogyan fogyjak le?2015. szept. 24. 19:40
1/2 anonim válasza:
Tudnék , és ha így állsz neki , hogy nem akarok ezt , nem akarok azt akkor nem igazán fog menni ! Talán sportolj többet es egyel egészségesen !
2/2 anonim válasza:
A fogyókúra sikere a teljes étrendváltozás. El kell döntened, hogy mi a fontos neked. Az, hogy lefogyj vagy az, hogy megegyél egy don pepe pizzát jó sok sajttal, mellé banán turmixal.
Viccet félre téve. Ne kell mindenről lemondani, de meg kell tanulni, hogy tudatosan egyél.
Ajánlom a kalóriabázis. hu oldalt. Én 2 hónapja fogyózom, és eddig 11 kilót fogytam le. Teljes étrendváltozással, és mértékkel eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!