Hogyan fogyjak le? (részletek lent)
Sziasztok 20 éves srác vagyok, 85 kg 178 cm magas.
Alapvetően vékony vagyok, mármint vékony lábaim és karjaim vannak, de a hasam elég nagy. Nem borzasztó nagy, de már elég zavaró és "kikerekedik". Kolis vagyok, ezért az étkezésem rendszertelennek mondható, talán az anyagiak miatt. Viszonylag sokat ülök és fekszem a tanulás miatt. Mozogni heti 2-3szor eltudol járno konditerembe. Hogyan kezdjek neki?
Hogy nekem mennyire tele van már a tököm ezzel a gyúrós megszállottak által lépten-nyomon nyomatott sárga kapszulával...
Kérdező, egyszerűen egyél kevesebbet (főleg a kalóriadús, és ezért hízlalóbb ételekből, mint pl. tésztafélék, kenyér, édességek, zsíros felvágottak stb.), és igyekezz minél többet mozogni. Pl. menj gyalog mindenhova, ahova csak tudsz. Futás, bringázás is hasznos - ami azt illeti, fogyáshoz sokkal hasznosabb, mint a kondizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!