Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? (részletek...

Hogyan fogyjak le? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok 20 éves srác vagyok, 85 kg 178 cm magas.

Alapvetően vékony vagyok, mármint vékony lábaim és karjaim vannak, de a hasam elég nagy. Nem borzasztó nagy, de már elég zavaró és "kikerekedik". Kolis vagyok, ezért az étkezésem rendszertelennek mondható, talán az anyagiak miatt. Viszonylag sokat ülök és fekszem a tanulás miatt. Mozogni heti 2-3szor eltudol járno konditerembe. Hogyan kezdjek neki?

2015. szept. 28. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Hogy nekem mennyire tele van már a tököm ezzel a gyúrós megszállottak által lépten-nyomon nyomatott sárga kapszulával...

Kérdező, egyszerűen egyél kevesebbet (főleg a kalóriadús, és ezért hízlalóbb ételekből, mint pl. tésztafélék, kenyér, édességek, zsíros felvágottak stb.), és igyekezz minél többet mozogni. Pl. menj gyalog mindenhova, ahova csak tudsz. Futás, bringázás is hasznos - ami azt illeti, fogyáshoz sokkal hasznosabb, mint a kondizás.

2015. okt. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!