Hogy fogyjak le? (Részletek lent! )
Szeretnék tanácsot kérni hogyan is álljak neki diétázni.
Elég sokat szeretnék leadni lehetőleg minél gyorsabban (tudom hogy nem elég 1-2hónap). Kb 50kilót szeretnék fogyni!!! Ez minimum mennyi idő alatt sikerülhet? Az nem érdekel hogy lógni fog a hasam mert ígyis-úgyis hasplasztikára van szükségem. Sajnos :( Elég sok változás történt az életembe és az elmúlt 1hónapban lement rólam magától 8kiló. Igazából semmit nem tettem érte csak annyi változott az étrendembe hogy nem iszok szénsavas üdítőket, nem eszek késő este, az olaj és a cukor szinte 100%osan száműzve lett és több zöldséget eszem. Ezeket a változásokat nem előre döntöttem el csak így alakult!
Na szóval hogy tudnám tökéletesíteni az étrendem? Nem igazán eszek húst mert a legtöbbtől rosszul leszek talán csak a csirkemell és a tengeri halak a kivételek. De a csirkét se enném meg mindennap.
-Mit egyek fehérjeként hús helyett? Miből álljon a reggeli,ebéd,vacsora? Számolgassam a kalóriákat?
-Mikor egyek utoljára? Kb 11kor fekszem le.
-Mennyi folyadékot igyak? És mit?
Mit sportoljak? Ha itthon dvdre tornázom mindennap az elég?
Előre is köszi a válaszokat!
24L/112kg
szia
fehérjeturmix siman jo sportolás után, vagy akár neha egy egy etkezes helyett. (Rendelhetsz webshopbol is, rám elég huyen neztek, mikor hozzad hasonló súlyban voltam, és besétáltam egy body builder shopba, és kértem :D
(azóta majdnem 20 kilóval vagyok kevesebb :))
futni ekkora súly mellett ne fuss, a séta nagyon jót tesz, bár nekem nem volt elég :(
dvdre otthon minden nap tokeletes, bar en azt mondom csinald heti 5x, hogy ne fogyjon el a lelkesedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!