Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez az étrend?

Milyen ez az étrend?

Figyelt kérdés

1: 1 szelet barna kenyér, csirkesonka, zöldség, pici vaj

2. gyümölcs

3. 1db sült csirkemell, 50 párolt rizs

4.

5.

6. 1db sült csirkemell, 50 párolt rizs

ez az első nap, mi legyen a 4. és 5. étkezés ill. a sorrend jó?

2010. márc. 14. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A 4. lehet szintén zöldség v gyümölcs és az 5. vmilyen tejtermék, pl kis sajt, vagy joghurt esetleg 1 pohár tej, de akár kakaó is lehet édesitővel, mert a kakaó nem hizlal. Cukor nélküli kakaóra gondoltam.
2010. márc. 14. 16:47
 2/12 maundrel ***** válasza:
vaj sztem felejtős, csupa zsír, teljesen fölösleges, helyette inkább csinálj házi szendvics-krémet
2010. márc. 14. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:

barna kenyér és a vaj nem jó ha fogyni akarsz. Inkább teljeskiőrlésű tönkölykenyér (ez sem a legjobb), de jobb szénhidrát pl. a zabpehely.

A 4. étkezés tartalmazzon szénhidrátot, az esti rizst én odatenném.

1 db. csirkemell (kb 30 deka lehet) szerintem sok egyszerre, inkább osszad több részre.

Az a baj ezzel az egésszel, hogy nincs kidolgozva.

2010. márc. 14. 17:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Küszi az eddigi válaszolat, tudom hogy nincs kidolgozva.. ezért kértem segítséget. Írna vki egy ehhez hasonlót egy másik napra? Amúgy 1db sült csirkemell nyersen 100-120 gramm.

Köszönöm előre is.

2010. márc. 14. 17:33
 5/12 anonim ***** válasza:
megszámolod a rizsát? vagy 50 gramm? az kb egy kanál??!!
2010. márc. 14. 18:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Megint a sok okos.

A vajat nyugodtan megehet, semmi nem fog történni. Kell a zsírban oldódó vitaminokhoz. A kenyér tényleg teljes kiörl. legyen, vagy rozskenyér. De a barna is jobb, mit a fehér, meg a különböző kenyérhelyettesítő műcuccok.

A csirkemellet is nyugodtan megeheted, nem kell részekre osztanod. A fehér rizs viszont NAGYON rossz, ebédre is, hát még vacsorára. A barna rizs sem fogyókúrás. Párolt zöldséget egyél, vagy salátát. Salátából bármennyit, de a bolti öntetek hízlalnak. Ha nagyon nem megy, akkor párolt zöldséggel kevert barna rizst egyél, de a 2:1 arányban a zöldség legyen több.

6 étkezés szerintem nem kell. 5 kell. Ebből a negyedik legyen gyümölcs (kivéve banán) vagy natúr joghurt. Esetleg natúr joghurt gyümölccsel és fahéjjal turmixolva.

Az 5. étkezés nem lehet később, mint lefekvés előtt kb. 4 órával.

2010. márc. 14. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:

1 darab csirkemell kizárt, hogy 100 gramm. Szerintem te szeletről beszélsz. Napi 2 szelet az semmi, sokkal több kell!

próbáld ki ezt:

1: zabpehely (vagy tönkölykenyér)+gyümölcs+tojásrántotta (max 1 sárgájával). Felvágottat ne fogyassz a telített zsírtartalma miatt, a csirkemellsonka sem sok csirkemellet látott...

2: 2 szelet csirkemell+rizs

3: 1 szelet csirkemell+rizs

4: 1 szelet csirkemell+zöldség

5: sovány túró+gyümölcs+natúr joghurt

6: nyers, vagy párolt zöldség

2010. márc. 14. 20:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de akkor most egyek rizset vagy ne?
2010. márc. 14. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:

20:17: te miért okoskodsz mindenhol, miközben szart sem értesz a dologhoz? :) A rizs az egyik legkiválóbb szénhidrátforrás, az élsportolóknak is rizs alkotja az étkezések alapját, versenyidőszakban is (azaz amikor fogyni kell zsírból).

Simán javaslod a rozskenyeret, miközben annak sokkal rosszabb a szénhidrátláncolata, mint a rizsnek.

De az újabb abnormális elméleted, miszerint a VAJAT nyugodtan lehet enni. Te gondolkozol is? Nem mondták még neked, hogy a telített zsíroktól óvakodni kell diétában? Helyette inkább olívaolaj, lenolaj menjen zsírforrásnak.

Figyelj még oda a megfelelő vitaminbevitelre.

2010. márc. 14. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ehetsz rizst (ajánlom a basmati rizst, annak a fehérnél kisebb a GI-indexe), de ne 6. étkezésnek. Akkor már csak fehérjéket fogyassz, esetleg zöldséget mellé.
2010. márc. 14. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!