Hogy tudnék rövid időn belül 10 kilót HÍZNI?
1/11 anonim válasza:
Egyél sokat!Föleg édeséget és gyorséttermi kaját.
2010. márc. 14. 15:56
sportolj mert gondolom nem zsírban akarod fölszedni
2010. márc. 14. 16:10
"Egyél sokat!Föleg édeséget és gyorséttermi kaját." ekkora faxságot .... :S a második válaszolónak igaza van. lényegében hasonló dolgokat kell csinálnod mint a diétázóknak. enni 5-6x egy nap, egészséges ételeket(nem feltétlenül kis adagokat,annyit amennyivel jól laksz). Mellette sportolj heti 4-5X. Nem feltétlenül kell kerülnöd a kenyeret, krumplit, tésztát. Hízni sem könnyebb mint fogyni :) A lényeg hogy ne szemetet egyél mint ahogy az a nagyon okos első is írta, hiszen nem kövér akarsz lenni (gondolom)
2010. márc. 14. 16:20
4/11 A kérdező kommentje:
heti 7 nap gyurok itthon (minden nap más izomcsoportra, és ne küldejetek kondiba azzal a szöveggel h "az otthoni edzés lóf...-t nem ér" ) 172 cm vagyok és 59 kilo mondjuk semmi felesleg nincs rajtam de nem akarok ilyen cuccokat nyomni (és azt se mondjátok h nem káros mert szerintem az) másfél évig edzettem terembe csak egy ideje rátértem az otthoni edzésre. Asszem 65 vtam amikor kezdtem de akkor inkább hájas.
Egyél húst, és "jó" szénhidrátokat: magvas kenyér, lencse, bab, barnarizs, bulgur, valamint sok húst.
Használd ki a jojó effektust, először fogyókúrázz kb. 1 hétig (alig szabad enni), utána pedig térj vissza a normális adagokra. Pár kiló állati gyorsan fel fog jönni, bármelyik kövér nő megmondja itt.
2010. márc. 14. 20:19
Ha valaki sovány hogyan edzen? Ha valaki sovány nics ereje sportolni, nem? Van egy barátom aki nagyon piszkafa és semmilyen körülmények közt nem nézném ki belőle hogy elkezd súlyzózni cérna vastagságú karjaival. Nemhogy be megy egy konditerembe - jesszusom! Azonnal kinéznék.
2010. márc. 15. 10:38
Nem a parasztkokszosok konditermébe kell járni és akkor nem néznek ki. Valszeg gyors anyagcserével redelkezel ezért napi 6szor egyél, ebből leglább 3 jókora daga rizs legyen.Azoknak a cuccoknak meg utána kéne nézni h mégis miaz nem azt írni h szted károsak ;)Azért vannak mert pl egy 100kilós tesépítőnek 300g fehérje sem árt naponta, azt meg húsból fedezni nem egyszerú.Erre találták ki az álatalatok fújtatóporoknok nevezett táplálékkiegészítőket.
2010. márc. 15. 18:19
Kezdjük ott hogy heti 4 edzésnap elég, a 7 miatt nem tudsz regenerálódni. És szedj olyan "szarokat", mert igenis egészségesebb, és könnyen betudsz tolni sok extra tápanyagot. Napi legalább fél kiló húst egyél+500g rizs,+vitamincsomagok. ennyi. Nőni fogsz mint a gomba.
kezdet voltam.
2010. márc. 15. 21:25
9/11 A kérdező kommentje:
utolsonak azért van heti hét mert ha pl nyomok egy mell edzést utána másra nem marad erőm lehet h gyenge vagyok de így van
mell,
alkar-tricpesz,
váll,
bicepsz-alkar-tricepsz,
hát
váll
has-alkar-tricepsz
ez így eléggé összevissza. 3 tricepsztől vagy túledzed magad, vagy nemcsinálsz semmmit és azért tudsz ennyit edzeni. He elfogadsz egy javaslatot
mell-vádli
comb-váll
hát
kar
Sokan kihagyjátok a lábat aztán majd rájöttök h fáj a gerincetek, derekatok, mert nincs ami tartja a testet.Sztem olvasgass utána a dolgoknak.De ha nem teszed, akk is 3 alapgyakorlat van: felhúzás,guggolás,fekvenyomás.Minden ezek után jön.
2010. márc. 16. 13:23
Kapcsolódó kérdések: