Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni egy kicsit?

Hogyan tudnék hízni egy kicsit?

Figyelt kérdés
Azt szokták mondani rólam hogy elég vékony vagyok 170cm és 50 kiló és hát nem mondom azt hogy deszka vagyok de nem igazán van alakom ..:S Szokták azt is mondani hogy nem kell nekem hízni de szerintem pár kiló még rám férne..Hogyan tudnék jól kinézni? Előre köszi a válaszokat :)
2011. okt. 14. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom lány vagy:) De az sem mindegy milyen idős, meg hogy lány e vagy asszony, tanulsz e vagy dolgozol, milyen alkatú a családod többi tagja és főleg, hogy dohányzol e.

Általánosságban annyit lehet tanácsolni, hogy:

1, ne cigizz

2, aludj sokat

3, egyél rendszeresen ( nem csak az a fontos, hogy bőségesen és kalóriadúsan, de rendszeresen is)

Még olyan apróságok, hogy étkezések után pl ne vizet igyál, hanem tejet, kakaót, ne aggodalmaskodj, ne idegeskedj semmin.

Mást nem nagyon lehet tanácsolni, de ne feledd, sajnos vannak emberek akiknek ez épp olyan probléma mint a többségnek a súlyfelesleg. Kemény munkával felszedsz 1-2 kilót heteken át tartó munkával, aztán 2-3 rossz nap alatt lemehet.

Kitartás.sok szerencse!

2011. okt. 14. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:

azért a test szöveteiből több kiló nem tűnik el csak úgy, pár nap alatt.

Kérdező! zsírosodni vagy izmosodni szeretnél? nőknél mindkettő beleférhet. ha izmosodni: testépítés. nyilván jó alakot ad, de ehhez edzeni is kell. ekkor ilyen témájú olvasmányt linkelünk.

ha csak némi zsír kéne, mert egyszerűen rajtad nincs, pedig a női testhez is hozzá tartozik ez, akkor azokra kell figyelni amit 1. mondott, ugye olvasmányból megtanulod mégis mennyit, mit lehetne/kellene enni, milyen rendszeresen.. hogy tudj tömeget növelni.

2011. okt. 15. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:

evés utáni tejjel, kakaóval vitába szállnék.

ma foglalkoztam vele, étkezés utáni tej fogyasztás nagyban lassítja a gyomor kiürülését (ultrahangos vizsgálati módszer)

2011. okt. 15. 14:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát először is 16 éves lány vagyok és hát nem csak zsírt felszedni hanem izmosodni is szeretnék hogy jó alakom legyen de ahhoz például mi kell ? mármint futás vagy súlyzó vagy hasizomgyakorlatok vagy mik ? vagy esetleg ha valaki tudna valami oldalt belinkelni egy ilyen edzés féléről azt megköszönném :) Ja és köszönöm a válaszokat :)
2011. okt. 15. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:

izmokat elég nehéz fejleszteni, futás és hasonló gyakorlatokkal minimálisan növekednek kicsit, mert több tápanyag raktározódik az izmokban. ez a kezdő szindróma.

rendesen növelni az izmot "formásítani" nagyon jó súlyzós edzésekkel lehet a leghatékonyabban (a nagyon jó itt a saját személyes véleményem :P ) de .. hosszú távon, évek alatt talán egyéb edzésnek is lehet eredménye... de lehet hogy nem lesz. szóval formásításra testépítő edzés.

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!