20nap alatt 5kg sok vagy keves?
Sziasztok.
20nap alatt 5kg-ot fogytam. Kettő kérdésem lenne.
1. Ez sok/keves/vagy atlagos fogyas?
2. 60nap alatt 15kgot az eddigi modszeremmel sikerulhet osszehoznom?
Ez nagyon sok, nem tudom hogy csinàlod, de nem hiszem, hogy egészséges. Heti max 1 kg fogyás a normális.
Vigyázz, mert ha ilyen ütemben fogysz, akkor ahogy befejezed, dupla annyi fog visszajönni. Lassan, mértékkel kell fogyni, hogy a test/szervezet hozzászokjon.
Sok, hosszútávon nem reális az ilyen, extra eseteket azért kivéve.
De a fogyás elején sok vizet lehet veszteni, illetve a salakanyag is kevesebb lehet, ha hirtelen jóval kevesebbet eszik az ember.
Vannak, akik az első héten fogynak ennyit, sok izom sok vizet tud megkötni... S persze a nagyobb túlsúllyal rendelkezőknél előfordulhat nagyobb mennyiségű zsírból fogyás, van, akinek nem gond tartósan -2 kg hetente, de ez extra eset, nagyon kövér ember, nagyon szigorú kalóriamegszorítás, szerencsés alkat is kell hozzá.
Heti fél-1 kiló a tempós fogyás normál embereknél.
Ahogy előttem írták, hosszú távon ez nem reális tempó, és heti 0,5-1 kg az egészséges tempó.
DE egyébként igen, lehetséges, megfelelő anyagcserével, ha még sosem diétázott valaki plusz mozog is mellé, simán. Ebből 2-3 kg mindig víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!