Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bodybuilder vagy Fitness űzök...

Tibor Muhatu kérdése:

Bodybuilder vagy Fitness űzök véleménye?

Figyelt kérdés

Már tettem hasonló kérdest fel, de nem kaptam megfelelö választ 

Mivel értelmes komplex választ szeretnék, kezdjük a paraméterekkel:

Férfi,32 éves, 175 magas, jelenleg 133 körüli súly.

Jelenleg amit alkalmazok :

Cca.2500-2600 körüli Kcal, ami cca 2,5-3 g / Tskg fehérjhéböl , cca. 1,3-1,5 g/Tskg Szénhidrátból ál össze.

Minden páros napon Kardiózom ( azaz cca 1 óra – 120-130 as pulzusszámon ) Bycaj, futógépen gyors séta meredeken.

Minden páratlan napon Bodybuilding edzés ( jelenleg még cask átmozgató edzés- egész test ) – cca 1,5 óra

Régebben sokat üztem ezt a sportot, de sokat kihagytam, és hát meglett az eredménye a sok falásnak.

Kb. 5-6 hete kezdtem el -140 kg ról indultam.

Segítsetek kérlek. Ti hogyan csinálnátok ? Célom = szálkás ( fogyás ) test – Min. 30-40 kg fogyás !

Kajám:

Àltalában Csirkemell / Pulykamell / Tonhal – Bulgur – rizs ( csak edzés napokon ) saláta ( nem bolti dresszing ! ), sovány sajtok ( 10% alatti ), brokkoli..stb

Jól csinálom, vagy valamit nem vettem észre, mert „szerintem“ stagnálok !

2015. szept. 24. 20:33
1 2
 11/11 Krisz85 ***** válasza:

bocs a link, ha több infó kell, akkor a linkben a részt ird át 1-2-3 stb re egészen 8 ig azt hiszem

[link]

2015. szept. 29. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!