Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyas, koplallassal. Kinek...

Fogyas, koplallassal. Kinek mi a velemenye?

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt is több száz választ olvashatsz, ha utánakeresel.

Értelmes ember nem így próbálkozik, mert ha esetleg le is tud fogyni, akkor sem a zsír tünik el, hanem a zsírréteg alatt az izomzat. A böröd marad a mostani méret, azaz lógni fog. Semmihez nincs energiád, és vagy összeesel, vagy éppen nem.

Abban a pillanatban, ahogy abbahagyod a koplalást, a szervezeted minden egyes falatot azonnal raktároz és pár hét alatt a leadott súly két-háromszorosa jön vissza.

Vagy ha nem hagyod abba a koplalást, akkor a hullaháuban végzed.

2014. júl. 10. 09:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Brit tudósok kimutatták, hogy a koplalással való fogyás az értelmi fogyatékosság közt szoros összefüggés van. Épeszű ember nem próbál koplalással fogyni.
2014. júl. 10. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Az elhízottak minimum kétharmada nem lenne elhízott, ha nem koplalással akart volna fogyni. Ha koplalsz, a tested mindent megtesz a tápanyagok elraktározásáért.
2014. júl. 10. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
háát ha fél évig bírsz koplalni és utána fokozatosan neki állni enni hajrá! Úgyse bírod majd, és kétszer ekkora leszel a jojo miatt! :D
2014. júl. 10. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Aki koplal, az szinte mindig vissza fog hízni egy idő után. Egyszerűen nem lehet, hosszú távon fenntartani, mert nem normális, nem egészséges. Aki hosszabb távon teszi, az beteg lesz, testi és lelki értelemben is.

Ráadásul a koplalás nem formálja a testet, szebb, jobb alakú nem lesz tőle valaki.

2014. júl. 10. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki fogyni akar, mindenképpen kevesebbet kell ennie, mint amennyit a szervezete használni kíván. Tehát mindenképpen koplalással jár a dolog, persze nem mindegy, milyen szintű az éhezés. Ha csak kicsit éhezünk, azt nem annyira vesszük észre, de akkor lassabban is fogyunk. Ha ugyanannyi kalóriát eszünk, mint eddig, csak sokkal többet mozgunk, akkor is éhezni fog a szervezetünk, mert a sok mozgás miatt több kalóriát is kívánna.
2014. júl. 10. 10:47
 7/10 anonim ***** válasza:

#6: Nem, a nagy kalóriadeficit és a koplalás nagyon távol is eshet egymástól. Ha az ember rendesen eszik, bár kevesebbet, mint amennyit elhasznál, akkor jó esetben a test megkapja a szükséges tápanyagokat és sokkot sem kap a durva kalóriahiánytól, viszont elhasználja a zsírtartalékait. Egészen más, ha az ember koplal és mindenféle tápanyaghiányt s nagy stresszt okoz a testének.

Érdekes mások véleménye is. Én speciel ismertem az átlagnál jóval intelligensebb embert, aki gyermekkorát kövéren töltötte, majd gyorsan lefogyott koplalással (evett, csak keveset), azóta karcsú (bár az első időkben nehezen ment neki a súlytartás). Van ilyen is, de szerintem sem jó módszer és el tudom képzelni, hogy az emberek zöménél nem is hatékony, az egészségügyi problémákról, kockázatokról nem is beszélve. Pár hét alatt valószínűleg nem történik maradandó egészségromlás, viszont szerintem a legtöbbünk le se fogy zsírból ennyi idő alatt. Ha pedig van izomzatunk, az megsínyli. Neki nem nagyon volt, inkább csak az alap, amihez nagyon ragaszkodik a test. Elég biztos vagyok benne, hogy speciel nekem esélyem se lenne ilyesmire, teljesen máshogy működik a testem, nagyon szeret stagnálni, plusz nincs az az isten vagy cél, amiért én koplaljak :P. Fogyásra sokkal jobb, egészségesebb módszerek is vannak, amik sokkal több embernél hatnak, mint a koplalás, aminek megvannak a veszélyei és speciális alkat kell a sikerhez, azt hiszem.

2014. júl. 10. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
sose voltam vékony volt mint rajtam fogni aztán elkezdtem koplalni :/ a hasam fájt állandó fejfájás és ezel ledobtam pár kilót aztán mikor nm bírtam elkezdtem enni :/ és 5 év alatt plusz 20 kg jött fel rám :( most EGÉSZSÉGESEN! próbálok fogyni edig -2 kg:
2014. júl. 10. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
A palik az egészségesen kinéző nőstényekre buknak, csak hogy tudd. A koplalást nem javasolnám. Ellenben minden nap zöldséges és gyümölcsös smoothie fogyasztását. Saját magad, turmixgéppel készítsd el. Az erős, csillogó haj és szép bőr garantált. Ettől lesz valaki szexi:)
2014. júl. 13. 16:29
 10/10 anonim válasza:
Én egyszer koplaltam és fogytam öt kilót :D de utána kb. 10-et híztam vissza mivel nem lehet kibírni, és nem egy répát ha nem egy vödör pörköltöt fogsz megenni :D
2015. jan. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!