Ha ma egésznap kivit eszek gyümölcsnapra az egészséges?
Figyelt kérdés
nem diétázom meg semmi...de szeretnék leadni pár kilót,ezért ma csak kivit fogok enni. egészséges ez igy?2010. márc. 14. 10:40
1/21 anonim válasza:
Egészségesnek nem tudom, hogy az -e, de a helyedben nem csinálnám, mert az aszkorbinsav szét fogja csípni a szádat. 3-4 db után nekem már volt, hogy vérzett az ínyem :S pedig amúgy minden oké a számmal...
2/21 anonim válasza:
Amikor a kivi szétmarja a nyelőcsövedet és a gyomrodat, majd refluxot okoz, majd te is rájössz, mennyire egészséges.
3/21 anonim válasza:
Szerintem se egyél kiwit,én is szeretem ,de mikor egyszerre 5-öt megeszek a nyelvem szinte lemarodik:S És az nagyon rossz
4/21 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy egyoldalú táplálkozás.
5/21 A kérdező kommentje:
csak olvastam hogy jó ha 1héten legalább egyszer gyümölcs napot tartok. ezért kérdeztem hogy a kivi erre a célra mennyire megfelelő. Köszi az értelmes válaszokat:)
2010. márc. 14. 12:21
6/21 anonim válasza:
Nem jó egyszer sem ha gyümölcsnapot tartasz!:)
Felejtsd el, süssél csirkehúst!
kezdet voltam.
7/21 anonim válasza:
Jó a gyümölcsnap, de az nem azt jelenti, hogy egyféle gyümölcsöt eszel, hanem hogy csak gyümölcsöt, de abból többfélét pl. alma, banán, kivi, narancs, stb, stb...
Első válaszoló voltam
8/21 anonim válasza:
Akkor is kell minden nap állati fehérjét ennie!!!!
kezdet voltam.
9/21 anonim válasza:
Állati fehérje a joghurt és a túró is. Valamint a hal. Ezereszer jobb mint a hús és legalább nem lesz tőle magas a koleszterined. Egyébként nem csak állati fehérjét kell minden nap enni, hanem az ÖSSZES élelmiszercsoportból (gyümölcs, szénhidrát stb.) MAúgy nem tudom, nagymamám vallási okoból szintén heti 1 gyümölcsnapot tart (ő általában almával csinálja) 1989 óta. Most 87 éves és nekem több bajom van a magam 28 évével mint neki. Makkegészséges. Szóval nyilván nem hülyeség, méregtelenítésnek is jó. A kiwi tényleg sokaknál okoz szájban allergiás reakciókat, de ha te bírod (én pl. bírom, semmi bajom nem lesz tőle), akkor válaszd a kiwit. Azt hallottam, a gyümölcsnap méregtelenítés szempontjából akkor a legjobb, ha egész nap csak egyféle gyümit eszel. és a lényeg: 3 l folyadék mellé!
10/21 anonim válasza:
Érdekes, kb. 5 éve nem eszek semmi állati eredetű dolgot, még sincs semmi bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!