Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért zaklatnak? Vannak itt...

Miért zaklatnak? Vannak itt 30, esetleg 40 feletti hölgyek, akik nem b írnak hízni? Nem csont sovány vagyok,168/52, de mindenki azzal szekál.

Figyelt kérdés

hogy biztos fogyózom és fél életem a kondi teremben töltöm, pedig nem. Jó étvágyam van, a fogyókúrát csak hallomásból ismerem.

A 80 kilós kolléga nőim szerint beteg vagyok, ők meg nem, magas vérnyomással, cukrosan, fájó tagokkal állnak fel az íróasztal mellől, de én vagyok a beteg, mert olyan "vékonyka" vagyok. És mert nem eszem a zsírban tocsogó pörköltjükből és az olcsó CBA-ás előrecsomagolt sütikből.

Tegnap is, a normál étkezésen felül elnassoltam 15 deka napraforgó magot. Utánanéztem, 870 kalória pluszban, csak az maga, de az nekik csak madár eledel :)

2015. szept. 21. 05:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

35 éves diplomás nő még szép hogy igényes külsejére is a mai világban, a 60+ évesekkel ne foglalkozz.

Szerencsés esetben, ha vagy annyira versenyképes, munkahelyen főnököddel is megértetheted, hogy másik irodában hatékonyabban tudnál dolgozni, ha ezt nem támogatja, akár céget is válthatsz.

2015. szept. 21. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Zavaró a dolog, de ha tudod, ne foglalkozz velük. Látod őket, nem egészségesek, nem csinosak, nyilván nem ők csinálják jól (amúgy a zsíros pörkölt pont remek fogyáshoz, a szénhidráttal rontják el. s elsősorban persze a mennyiséggel)...

Én felszednék pár kiló izmot, de azt se miattuk, hanem magam miatt :D Bár van, aki nem akar több izmot vagy olyan testalkatú, hogy nagyon nehéz felszednie bármennyit is, eleve nőként nehezebb a dolog.

2015. szept. 21. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nagyon zavaróak, s nem tudod leállítani őket, szólj a főnöködnek.

Egyébként ne foglalkozz velük, te egészséges vagy, az a fő.

2015. szept. 21. 16:35
 14/14 A kérdező kommentje:

"35 éves diplomás nő még szép hogy igényes külsejére is a mai világban, a 60+ évesekkel ne foglalkozz. "

Pont nem velük van bajom, hanem a fiatalabb hölgyekkel.

2015. szept. 22. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!