Miért zaklatnak? Vannak itt 30, esetleg 40 feletti hölgyek, akik nem b írnak hízni? Nem csont sovány vagyok,168/52, de mindenki azzal szekál.
hogy biztos fogyózom és fél életem a kondi teremben töltöm, pedig nem. Jó étvágyam van, a fogyókúrát csak hallomásból ismerem.
A 80 kilós kolléga nőim szerint beteg vagyok, ők meg nem, magas vérnyomással, cukrosan, fájó tagokkal állnak fel az íróasztal mellől, de én vagyok a beteg, mert olyan "vékonyka" vagyok. És mert nem eszem a zsírban tocsogó pörköltjükből és az olcsó CBA-ás előrecsomagolt sütikből.
Tegnap is, a normál étkezésen felül elnassoltam 15 deka napraforgó magot. Utánanéztem, 870 kalória pluszban, csak az maga, de az nekik csak madár eledel :)
35 éves diplomás nő még szép hogy igényes külsejére is a mai világban, a 60+ évesekkel ne foglalkozz.
Szerencsés esetben, ha vagy annyira versenyképes, munkahelyen főnököddel is megértetheted, hogy másik irodában hatékonyabban tudnál dolgozni, ha ezt nem támogatja, akár céget is válthatsz.
Zavaró a dolog, de ha tudod, ne foglalkozz velük. Látod őket, nem egészségesek, nem csinosak, nyilván nem ők csinálják jól (amúgy a zsíros pörkölt pont remek fogyáshoz, a szénhidráttal rontják el. s elsősorban persze a mennyiséggel)...
Én felszednék pár kiló izmot, de azt se miattuk, hanem magam miatt :D Bár van, aki nem akar több izmot vagy olyan testalkatú, hogy nagyon nehéz felszednie bármennyit is, eleve nőként nehezebb a dolog.
Ha tényleg nagyon zavaróak, s nem tudod leállítani őket, szólj a főnöködnek.
Egyébként ne foglalkozz velük, te egészséges vagy, az a fő.
"35 éves diplomás nő még szép hogy igényes külsejére is a mai világban, a 60+ évesekkel ne foglalkozz. "
Pont nem velük van bajom, hanem a fiatalabb hölgyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!