Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretném jól érezni magam a...

Szeretném jól érezni magam a bőrömben! Mégis hogy? ) végső elkeseredés)

Figyelt kérdés

165/64 15/L

Szükségem lenne az életmódváltásomhoz valamilyen étrendre.Szó sincs fogyókúráról, abba már lassan beleőrülök.kérném a segítségeteket.

Légyszi ne úgy írjatok hogy ne egyek csokit egyek teljes kitörlésű cuccokat, hanem db számra pontosan hogy miből mennyit.1, de nagyon jó lenne ha 2 hétre szóló étrendet segítenétek összeállítani, mert a neten semmit sem találok=(

pontosan adjátok meg légyszi, hogy miből mennyit, mert beleuntam az eredménytelen változtatásokba=(((

2010. márc. 13. 21:29
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
szerintem ne pasi miatt fogyjon le hanem önmaga miatt. én 15 évesen 178 centimhez 92 kilót nyomtam és sikerült leadnom 30 kilót (most 21 vagyok). 2 hetes diétát tartottam be ezalatt lement 9 kiló a többi pedig folyamatosan. nekem sajnos nem lehet szinte semmit mozognom egyéb okok miatt de szerencsére nem is kellett hozzá mert így is lement. azóta tartom a súlyom. figyelj oda hogy mit eszel és 4-5 óra után ne egyél. naponta többször de kevesebbet. igyál sok folyadékot (de persze nem kólát) és mozogj rendszeresen. az is fontos hogy fokozatosan szoktasd hozzá a testedet a mozgáshoz.
2010. márc. 18. 22:55
 22/23 anonim ***** válasza:

Az előttem szólok ugye nem figyelték a leányzó korát?!?!?!

Drága, 15 éves vagy, van még kb 4-5 éved mire "rendesen kifejlődik a tested".

15 évesen és főleg ideális testsúllyal ne akarj már fogyókúrázni és életmódot váltani...

2010. márc. 19. 14:37
 23/23 anonim válasza:
ideális testsúlya -10 kilóval lenne... testtömegindex... ha meg így nem érzi jól magát akkor miért ne kezdhetne el tudatosan tenni azért hogy csinosabbnak érezze magát? akárhány éves... mozogni kell és egyszerűen odafigyelni mit eszik... nem drasztikus fogyásról írt...
2010. márc. 19. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!