Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan modositanatok ezt az...

Hogyan modositanatok ezt az etlapot ugy, hogy ne legyen hizlalo?

Figyelt kérdés

Egesz nyaron 1200 kcal-os dietan voltam, fogynek meg tovabb, de az is megfelel, ha nem hizok.

Amikor nem teljes kiorlesu reggeli van, a sajat kenyerem fogyasztom, nem eszem meg a vajat, nem iszom meg a kakot, tejet stb.. Ebedre szinte csak a levest szoktam. Ami nagyon bezavar, az a szilvasgomboc es a gyros, mert imadom oket. Szoval, ahhoz, hogy azokat megehessem, mit vonnatok meg ki? Vagy teljesen mashogy csinalnatok az egeszet?

[link]

2015. szept. 20. 19:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Es tudom, hogy sok nagyon a szenhidrat, de nem tehetem meg, hogy sokat koltekezzek :/
2015. szept. 20. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
nyugodtan egyed ezeket, és menj minden nap fél órát futni vagy egy órát sétálni
2015. szept. 20. 20:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Heti max 3 oram van sportolni, sajnos, ezert is probalom kicsit enyhiteni ezeket a kajakat.. :(
2015. szept. 20. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
érdekes, nekem napi 8-9 óra munka + 70 perc utazás mellett van némi magánéletem, meg minimum napi 1,5 órám, de heti 3-4 alkalommal napi 3 órám sportolásra...vagyis nem hiszem, hogy tanulás mellett nem lehetne megoldani napi fél óra futást
2015. szept. 20. 22:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem az étrendem, reggeli ha eszek 100g túró, ebéd szinte mindig zöldség és csirke, vacsora tojás. Egész héten költök 6-7 ezret kajára, és ebben szinte minden benne van és minden étkezésem egészséges (kivéve persze a csaló étkezéseket :P). Mondjuk nyilván időnként kell vennem fűszereket meg ilyesmiket, de én még mindig úgyérzem hogy nem költök sokat. Most hogy elkezdtem sporolni, picit nőtt az étvágyam, hosszútávon még nem tudom ez mennyit dob a kaja árán.
2015. szept. 20. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
4. Nem az idővel van gond. Én átlag 10-11 órát melózok vagy sulizok. 140 percem megy el utazással. Magán életre nem jut túl sok idő, a leírtakon felül tanulnom is kell. Viszont időm még ígyis van/lenne sportolni. Itt az a kérdés hogy kedvem és energiám van-e, tudván hogy reggel ugyanúgy korán kell kelnem, még ha a sport nagyon lefárasztott akkor is. (Nem futásról beszélek, futni nem szeretek)
2015. szept. 20. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:

#5 nézd én is voltam olyan helyzetben, hogy teljesen abba hagytam a sportot, nem is egyszer

a legutóbbi kivételével mind csak lustaság volt az oka, a legutóbbinak az, hogy a heti 60-70 óra (ha nem számítom, hogy állandóan telefonon is zaklattak bentről, akár úgy is, hogy tudták, hogy 14 órát voltam bent aznap) munka mellett olyan fáradt voltam, hogy az alvás se nagyon ment, csak a beájulás koszosan az ágyba...az elején még hétvégén próbálkoztam, de olyan szinten kimerült voltam, hogy gyakran az ágyból is csak akkor keltem fel, ha muszáj volt dolgoznom hétvégén is

meg is lett az eredménye a dolognak, +15 kg illetve egy hajszál választott el az idegösszeomlástól vagy attól, hogy a kimerültség miatt összeessek és a mentő vigyen el (ez nem lett volna példa nélküli azon a munkahelyen, nem én lettem volna az első)

se azért az ilyen nagyon ritka helyzet, napi fél óra futásnak simán bele kell férnie, de a heti 5-6 órának is, ha nem fér bele, akkor meg kell oldani, mert hosszú távon csak negatív következményei lesznek annak, ha nem

2015. szept. 20. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Izomból való fogyás a cél?
2015. szept. 21. 05:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Megtennetek, hogy a kerdesre valaszoltok?
2015. szept. 21. 06:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Eddig is mindenki a kérdésre válaszolt!

Nem az a lényeg hogy menyit eszünk hanem hogy mit eszünk.

Azzal hogy keveset eszel csak negatív irányba mozgatja a dolgokat.

Te is csak a felszínes dolgokat ismered a témával kapcsolatban.

Nézhetsz te ki 45 kg is rosszul ha magas a testzsír százalékod de de nézhetsz ki 50 kg is jól ha alacsony a testzsír százalékod!

2015. szept. 21. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!