Ha durumliszttel sütök-főzök a fehérliszt helyett az jobb?
Figyelt kérdés
Már néztem a neten "egészségesebb liszt" alternatívákat és szerintem árban ez áll legközelebb a fehéréhez. Ugyanúgy süthetek-főzhetek vele? Kalóriát tekintve kevesebb van benne, mint a fehérliszben?2015. szept. 14. 08:46
11/13 anonim válasza:
Én imádom a durum lisztből készült tésztákat. Mást nem is vagyok hajlandó megenni. Első sorban az íze és az állaga miatt. Az pedig egy külön jó pont, hogy egészségesebb a sima fehér lisztnél, mivel lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz.
(Egyszer az egyik S**R üzletben vettem durum cipót /azóta sem kaptam/ nagyon finom volt és 3 nap után is ugyanolyan friss állaga volt, mint az első napon, szóval lehet belőle házilag sütni kenyeret, pogácsát is)
Ui: érdekelne, hogy hol veszel durum lisztet, ugyanis én még egyetlen boltban sem találkoztam vele, legnagyobb bánatomra.
12/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!