Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért sikertelen? Hol rontom el?

Miért sikertelen? Hol rontom el?

Figyelt kérdés
Már nagyon el vagyok keseredve. Pár éve elkezdtem tudatosan táplálkozni. Nem eszem fehér kenyeret, semmi pékárut. Helyette pro body/abonett/Norbi update zsömlét eszem. A tejtermékekből is a Norbis joghurtot vagy a medve sajt light-ot eszem. Zöldségek: paprika, paradicsom, uborka, saláta, fagyasztott zöldségmix. Kukoricát, borsót, babot, stb nem eszem. A húsok közül pulyka és csirke húst fogyasztok. csokoládéból csak 70% kakaótartalom felettit és ha lehet diabetikusat (wawel vagy stühmer diabon) eszek. Kollégiumba lakok, ha hazamegyek, hétvégén 1-1 kis szelet süti, vagy is adag rizs lemegy. De a nap többi részében egészségesen eszem. Gyümölcsök közül zöldalmát, málnát eszek csak. Most hogy volt szőlő, ettem 3-4 szemet de csak a korai órákban. Nem értem. Semmit nem fogyok, értem hogy mozogni kell, minden nap biciklivel járok, és gyaloglok sokat. Sportolni jelenleg még nincs túl sok időm. De nem hiszem el hogy ez a táplálkozás annyira rossz lenne.. Miért nem indul meg? Hol rontom el? Az esetenkénti hétvégi félrekajálást is ki kéne iktatnom?

2015. szept. 13. 15:46
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nah ahogy elolvastam a sztorid sajnos te is hibát követsz el az étkezéseddel. Reggeli a legfontosabb nálad is ami iszonyat nagy tévedés. A legfontosabb étkezés a vacsora legyen mindig!!! Mivel mikor nyugalmi állapotban vagy akkor dolgozik a szervezeted leginkább. Ne a tv.ből tájékozodj. Írok neked egy napi étrendet probáld ki.

Reggeli: legjobb zabkása 4.5 deka meg főzöd 2x annyi vizbe v tejbe. Tudom rossz ize van de televan jodolgokkal.

Tízórai: joghurt kefir zöldség nyersen sütve főve ahogy akarod.

Ebéd: zöldségek fehér hus .hal pulyka csirke.

Uzsonna egy gyümölcs ,:alma v amit akarsz

Vacsorára szénhidrátban gazdag étel persze jó mínőségű.pl Hüvelyesek hussal.

2015. szept. 14. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!