Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol rontom el? Mit tegyek?

Hol rontom el? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3. hete fogyózom, edzem, diétázom, mindössze 5 kilótól akartam megszabadulni. 2 kiló már lement, most vagyok 57, mellette 170 cm. A gondom az, hogy hiába fogyok, de furcsa az alakom, olyan mintha nem is fogynék, hanem inkább híznék vagy nem tudom... Jobban lóg rajtam a háj annak ellenére hogy tornázom minden este, és az aggaszt hogy régen ennyi kilóval csinos voltam, most meg tiszta plöttyedt vagyok :S

A karom tök idétlen, mert vékony, viszont belül lötyög a háj, a combom a tornától feszesedik, de belül nem tudom hogy kell ledolgozni a zsírt... a hasam nem lapos, pedig pár éve ennyi tornával kordában tudtam tartani... Mit csináljak, mit edzek hogy látványos is legyen?

Fogyni fogytam, mert a ruháimon érzem, de mégis hájasabbnak tűnök mint előtte....

2014. aug. 8. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Még több edzés!A futás a legjobb
2014. aug. 8. 12:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem több edzés kell hanem minőségi edzés és táplálkozás. Amit leírtál abból izomvesztésre lehet következtetni.
2014. aug. 8. 13:15
 3/10 Lipton. ***** válasza:
Ja, izomból vesztettél, a szr étekezésnek köszönhetően.
2014. aug. 8. 13:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Tényleg? :o

Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, és a kaloria bázison rögzítem mindig az étkezést, h mennyi fehérjét, szénhidrátot stb-t viszek be.

Edzem is, ellipszisen, hasprés, futópad, guggolás, kitörés stb. :o

A karra és a combbelsőre tudtok írni valami hatásos edzés gyakorlatot?

2014. aug. 8. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Húst meg bezzeg nem eszel?

Comb: guggolás,kitörés,lábtolás

Kar: húzódzkodás,fekvőtámasz,tolódzkodás

2014. aug. 8. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Kevés a fehérje bevitel, az edzéssel leépíted az ízmaidat ha még a szénhidrát bevitel is kevés akkor meg pláne. Te vagy a tipikus példa erre, eredmény löttyedtség. Az izom leépül a testzsír% meg marad.

Legalább testsúlykilogrammokét 2-3g fehérje és 1-2g CH de ezt nehéz pontosan megmondani mert genetika és testalkat függő. A gyümölcs fogyaszt azt vidd le a lehető legkisebb mennyiségre, gyorsan felszívódó CH nem kell ez ilyenkor.

CH-nak, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, tészta, zabpehely.

Kis lenmagolaj, omega 3, multivitamin is mehetne.

Edzés után AZONNAL fehérje bevitel neked 28g hogy ne épüljön le az izom, ilyenkor a legfontosabb a fehérjebevitel.

Edzésnek a súlyzós lenne a legjobb szerintem. De olvasd el ezt is mert az intervallumos edzés is király. Az étrenden áll vagy bukik a sikered 70%-ban.

[link]

2014. aug. 8. 14:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, megfogadom, köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 8. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Sztrit...Hús nélkül is lehetséges a szükséges fehérje bevitel...ne már azért legyen valaki idomtalam mert nem eszik húst...kikérem magamnak:))))
2014. aug. 8. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Zöldségekből sokkal nehezebb hozzájutni a teljes értékű fehérjékhez. Léteznek vegán testépítők is de nekem sokkal nehezebb.
2014. aug. 8. 15:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha testépitő lennék, nyilván ennék én is húst:) de amennyi szükséges, annyit megeszek.És habár elméletileg túlsúlyos vagyok a kalkulátor szerint:-)) közel sincs annyi fölösleg rajtam mint amennyit gondolnak ha plusz 10 kilóról beszélek...Ezt meg a lustaságom és a stresszes életemnek köszönhetem...
2014. aug. 8. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!