Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra ötletek?

Fogyókúra ötletek?

Figyelt kérdés

Egyszer sikerült már lefogynom nyáron, de télen visszaszedtem. (kemény 10 kg-ot)

Visszafogyni meg már nem tudok.

Étrendváltoztatás kéne, vagy hasolnó? Ötletek?

Egy olyan 10 kg szeretnék leadni.

(Értelmes kommenteket kérnék)

2015. szept. 13. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

"Visszafogyni meg már nem tudok."

Ez aztán a pozitív hozzáállás!!

Ha egyszer sikerült, akkor újra sikerülni fog, minden sikerül, csak hozzáállás kérdése!

Akkor hogy csináltad? Csináld ugyanúgy, ahogy akkor!

Sok-sok mozgás, a lehető legkevesebb szénhidrátot vidd be a szervezetedbe, végezz sok aerob és kardió edzéseket, minimum fél órás mozgás heti 3-4 alkalommal, keress a neten tornavideókat tornázz velük együtt, végezz gyakorlatokat súllyal és anélkül, felejtsd el az édességeket, a cukros üdítőket, este felejtsd el a köretet.

Sok sikert! :)

2015. szept. 13. 16:08
 2/3 Nagy Petra2 válasza:

Szerintem a következőkkel tudsz magadnak segíteni:

- keress magadnak egy célt, amiért érdemes dolgozni (igazából miért akarsz véknyabb lenni?)

- ne legyen drasztikus a változtatás, mindig csak egy picit változtass (pl több zöldséget eszel, kicseréled a fehérlisztes ételeket teljeskiörlésűre stb)

- kedvenc ételeidet magad készítsd el és cseréld ki benne a haszontalan hozzávalókat egészségesebbre (pl kolbász helyett virsli, fehér rizs helyett bashmati rizs, olaj helyett kókuszzsír stb)

- számold a kalóriákat

- nézd meg, hogy most milyen összetételben étkezel. Simán lehet, hogy túl sok a zsírfogyasztásod (ajánlott max 30%), túl kevés a fehérjefogyasztásod (ajánlott 15%).

Nekem az életmódváltásban pont ezek segítettek és már 5 éve tartom ezeket az elveket. Sosem híztam vissza és azóta is csak szálkásodom.

2015. szept. 13. 16:58
 3/3 katuska91 válasza:
Mi a véleményetek a HOT SHAPERS nadrágról, amiben állítólag lehet fogyni.( Legalább is a tv reklám szerint.) Válaszokat előre is köszönöm. Ja és ne olyan válaszoljon aki Nem próbálta ki!!!!!
2015. szept. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!