Miért várja meg valaki, hogy 120 kilora meghizzon? És mért akar egy honap alatt fogyni 40 kilot. Annyi alatt hizott meg?
Figyelt kérdés
Nem akarok provokálni,tényleg érdekel,hogy egyik napról a másikra rádöbben valaki hogy hoppá már nem hetven vagyok hanem százhusz? Több iylen kérdésre is válaszoltam ,normálisan,leirtam egy komplett diétás étrendet+ha lement 10-20 kilo akkor javasoltam edzésterveket,de odairtam hogy ez nem 1-2 honapba fog kerülni,a kérdező jol lepontozott és elhordott mindennek mikor megkérdeztem hogy mennyi idő alatt zabálta fel magát 120 kilora.2010. márc. 12. 13:32
21/22 anonim válasza:
Nem értem én sem, hogy miért akarnak sokan rövid idő alatt 30-40 kilót leadni. Az sem, hogy miért van még mindig aki elhiszi, hogy mindenféle portól, bogyótól lehet fogyni. Nos én is túlsúlyos vagyok rendesen, 19 éves vagyok, 172cm/95kg, lány vagyok. Január közepe óta diétázom, heti 4x-5x járok edzeni, így lement 5kg. Kerek 100-ról indultam. Én egy évet adtam magamnak, hogy 70kg legyek. Igazából 60ig szeretnék lefogyni, de az még messze van. Nem hiszek a csodaszerekben, a gyors fogyásban. Csinálom a diétám, egészséges ételeket eszem, szobabiciklizem s futópadon gyors sétálok, meg súlyzózok kicsit. 2 hónap alatt 5 kg lement, nem sok. De a bőröm sem lesz így ronda lógós.
22/22 anonim válasza:
10.00. Szerinted a tészta fontosabb és kevésbé hízlaló mint a hús??!Te nagyon elvagy tévedve, a húsban van állati fehérje ami kell az izmoknak, a tésztába semmi olyan nincs amit nem lehetne pótolni mással. Igazad van a húst is lehet pótolni más fehérjeforrással, de sokkal gyengébb minőségű, és több kell belőle.
És azt sem hiszem hogy izmos vegát is láttál már.
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!