Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerült nyáron 18 kilót...

Sikerült nyáron 18 kilót felszednem, most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nyáron másodmelóként egy ismerősöm lángosos standjában dolgoztam. A sok lángos+fagyi meghozta az eredményt: +18 kiló. Sajnos a főállásom irodai ülőmunka, így nincs időm pl konditerembe járni. Van most is másodállásom, az szintén ülőmunka.

Sajnos így a súlyom 116 kg 173 cm magasság mellé - ez nagyon sok, érzem is. Kifulladok hamar, a szívem is szúr ha pl buszra kell rohannom.

Nettó bérem a 2 melóval 130 ezer, ebből 55e lakáshitel+20e rezsi. Így marad minden másra kb 60 ezrem.

#fogyás #lángos #fagylajlt
2015. szept. 7. 07:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem keresek kifogást, mert hamar kifulladok, nem tudok rendesen lehajolni. Ez nem én vagyok. S: Igen volt már rajtam előbb is, de nem találtam vészesnek.
2015. szept. 8. 11:16
 12/12 anonim válasza:

bIztosan létezik tuti fogyókurás módszer--de nekem a sima matek ami bejött. Lassan de biztosan. Első kör a kalóriaszámláló oldal. kaloriabazis.hu

Semmi extra dolgot nem csináltam. Napi 5 részre osztottam fel a kajálást, és 6 után semmit. De tényleg soha semmit...és ez be is állt. Reggeli 6-kor zabkása, szendvics 10-kpr, ebéd délben, gyümi uzsonnára és este vacsi általában hideg. és mindenből előbb csak a fél adagot rakok ki - és van amikor elég is...csodát nem kell várni, és nem egyik napról a másikra kell nádszálnak lenni szerintem.csak a rossz szokásokat kell elhagyni. sok sikert!

2015. szept. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!