Szerintetek kicsit sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
Reggeli: 5db abonett, 8szelet pulykamell sonka
Ebéd: 170g párolt csirke
Uzsonna:egy tál borsófőzelék( natúr joghurtos nem tejfölös volt) de elég híg lett. Inkább csak a borsót ettem ki belőle
1 db dió
168cm 56kg
20/l
2015. szept. 5. 17:59
11/20 A kérdező kommentje:
Rávolt írva a csomagjára, hogy 100g pulykamell sonka 108kcal
2015. szept. 5. 18:49
12/20 anonim válasza:
Te most fogyózol vagy szinten tartasz? A napi 3 étkezésed bontsd napi 5-re és nem fog fájni a hasad ha sokat eszel.
13/20 anonim válasza:
Akkor annyi én netes kalória táblázatról néztem. De így meg még trébb hogy a 900-at se éri el. :D Mindegy ahogy gondolod. Válaszoltam a kérdésre a többi a te dolgod :D
14/20 anonim válasza:
Ha ennyitől fáj a hasad, akkor menj el orvoshoz. Lehet, hogy allergiás vagy valamire. Nekem diéta alatt alakult ki a búzaliszt allergiám.
Ha továbbra is ilyen keveset eszel, tönkre fogod tenni magad. A szervezeted szépen lebontja önmagát, le fognak állni lassacskán a szerveid.
15/20 A kérdező kommentje:
Igen tudom, köszönöm a válaszokat:)
2015. szept. 5. 18:54
17/20 anonim válasza:
ez baromi kevés. és se táplálónak, se finomnak nem tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!