Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, de nem...

Szegedi T. kérdése:

Szeretnék fogyni, de nem megy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni ( 12F 70kg ) , denem tudom hogy kéne!

Eléggé rám is férne!

Nehéz a mozgás és meg is terhel!

Úsztam 3 évet , de az az idő teljesen elég volt arra hogy megútáljam.

Az alatt az idő alatt kb csak híztam ( éhes voltam és túl ettem magam )

Diétázzak? Eddzek? Sportoljak?

Nem tudok mértéket tartani , lusta vagyok , nem nagyon szeretem a zöldségeket és sajnos "hízékony" vagyok ( felmenőktöl öröklődően ).

Gyakra eszek túl sokat , kívánom de tudom hogy nem jó.

Valahogy úgy van velem , hogy nem az éhség miatt eszek hanem unalomból!

Kérlek segítsetek!

2015. szept. 4. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudunk.

Ha nincs akaraterőd, mindig azt teszed (és eszed) ami éppen jól esik, hízni fogsz. Peched van, hogy nem 10 000 évvel ezelőtt születtél, mert akkor a hízékony alapbeállításoddal, meg hogy szívesen fogyasztasz magas kalóriatartalmú táplálékokat jó eséllyel túlélhetted volna a menetrendszerűen bekövetkező éhínségeket. Persze kitartásra akkor is szükséged lett volna, a mamutvadászat sem egy sétagalopp. De elhízásra akkoriban nem sok esélyed lett volna.

Most viszont itt vagy a jó kis túlélő beállításaiddal egy folyamatosan kalóriadús ennivalókat rád ömlesztő világban. Alapozz a szürkeállományodra, győzd le az ösztöneidet, és ha úszni utálsz, akkor fuss, súlyzózz, sétálj, és ne zabálj. Próbálj meg mindenből feleannyit enni, mint eddig. Ha az "üres" kalóriákat (csoki, üdítő, chips) ennél is kevesebbre csökkented, az persze még jobb.

A családod pedig kérd meg először kedvesen, aztán határozottabban, végül akár felháborodva is, hogy ha nem akarnak korán rokkantnak, betegnek esetleg halottnak látni, ne tukmáljanak sütivel, tésztával, meg "ez a kicsi már ne maradjon meg" szövegekkel.

2015. szept. 4. 20:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszi a segítséget!

2015. szept. 5. 07:11
 3/3 kisPeteRRr válasza:

NE ZABÁLJ FOLYTON RÖFÖS KOLBÁSZT MEG KACSAMÁJAT ZSÍRJÁBAN

Aláírás: anyád szégyene te fasírt

2015. szept. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!