Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az az étel/ital, amiről...

Mi az az étel/ital, amiről életmódváltás alatt sem tudtok (tudtatok) lemondani?

Figyelt kérdés
Nem kell ugyanis mindenről lemondani...:D Így is sikeresen le lehet fogyni. :) Mi az, amit fogyasztottatok, mégis hizlal?
2015. aug. 31. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmiről sem mondtam le, mert azt nem tartom egészségesnek, ha valaki valamit teljesen kizár. Na meg minek szenvedni, ha nem muszáj?

"Csak" az adagokra és az arányokra figyelek oda. Nem nassolok. Persze eszem sütit, édességet időnként, de nem naponta és nem nagy mennyiségben. Nem okoz semmilyen gondot. Kenyeret is eszem, persze nem minden étkezésem kenyérféle, így ez sem gond.

2015. aug. 31. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem a kenyér az amiről képtelen lennék lemondani. Imádom:D meg persze, én is eszek azért mindenből, de ugye mint pl. csipsz, pattogatott kukrica.. max akkor ha buliban vagyok, vagy már nagyon kínálgatják, és már nem tudom udvariasan elutasítani:D
2015. aug. 31. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Édesség. Bár ez tág fogalom :)

Nos, én elég alaposan életmódot váltottam. Akad néha kis mennyiségben egyéb is, de alapvetően mindössze tojást, zsírt, olajos magvat, néha maglisztet, zöldséget, némi gyümölcsöt, kakaót, kávét és fűszereket eszem. Ezek alapvetőek, ezekről eszemben sincs lemondani (illetve a kávét elhagyhatnám, de az még nem jött össze).

Sok édességet eszem, de tipikusan szénhidrátszegény verzióban.

Azért mazsolás répatorta is akad, nemcsak krémes piskóta, bár azért a répatorta sem nevezhető szénhidrátdúsnak, ha én csinálom.

Nem tudom értelmezni azt, hogy hizlal. A kalóriatöbblet hizlal, engem mindenképp. Van, ami előnytelen, ha fogyni akarok (de ez változó, kisebb feleslegnél és kevesebb mozgásnál egészen más a helyzet), főleg a sok szénhidrát, azt jobb időszakaimban kerülöm is. Most volt egy körtés-mazsolás időszakom, kell az is :) Igazából ha valamit kívánok, megeszem. Egyszerűen nem kívánok, nem igénylek egy csomó régi ételt, vagy nem tartom egészségesnek s ez nálam elég nagy visszatartó erőt jelent.

2015. aug. 31. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindent eszek ugyanúgy, csak kevesebbet, és naponta mozgok. Már 6 kiló lement.
2015. szept. 1. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Tejeskávé.

Mondjuk annyit változtattam, hogy "üresen" iszom, vagyis nincs benne semmi cukor vagy édesítő.

2015. szept. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!