Sikerülhet ennyi idő alatt lefogynom?
Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni ugy mint 2 éve.Kb 7 kg tól szeretnék megszabadulni de nemis ez a lényeg hanem hogy a mostani m/l ruhaméretem ujra s/m méretű legyen.Ha elkezdek április közepétől futni és rendesen étkezni akkor sikerl lefogynom junius közepére vagy végére?Ez kb 2 honap vagy két és fél.2010. márc. 11. 14:50
1/3 anonim válasza:
sztem sikerulhet, az havi 4 kilo, ami heti 1 kilot jelent. Huzz bele és sikerul!!
2/3 anonim válasza:
A 7 kg az viszonylag kis felesleg, nehezebb lefogyni, mintha nagy súlyból akarnád. Heti fél kg reális.
Csak azt nem értem, miért csak a fogyás kedvéért akarsz "rendesen" étkezni? Egyébként miért nem?
3/3 A kérdező kommentje:
alapból megválogatom miteszek.Rengetek gyümölcsöt zöldséget sőt irtó keveset eszem de ez mégsem elég:S napi 1200 kalóriákat eszem max 100 ch val és nemfogyok semmi ez van egy ideje:S és még rengeteket edzekis mellé és mégsem
2010. márc. 11. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!