Szeptember 1-től lesz valakinek kedve fogyókúrához?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 19:44
11/20 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem, írj rám, ha gondolod :)
15/L
170 cm, kb. 78 kg :(
12/20 anonim válasza:
Én már belevágtam, bár nem sok ideje csinálom, de, ha szeretnéd csatlakozhatok, motiválhatjuk egymást.
169/65 kg. 54 szeretnék lenni.
13/20 anonim válasza:
Nekem 3-tól csak, mert akkor elviselhető lesz a hőmérséklet az előrejelzések szerint ahhoz, hogy tornázzak. Én ilyen kánikulában nem kezdem el 0 fittséggel...
14/20 A kérdező kommentje:
Az jó lenne ha minél többen csatlakoznánk mert úgy nagyobb a motiváció és több az akarat erő,hogy ne adjuk fel és elérjük a célunkat..:)
2015. aug. 29. 21:52
15/20 anonim válasza:
szia
lenne kedvem írjatok privit
16/20 anonim válasza:
Rendben Kérdező, hogy kommunikáljunk majd? Mindenkivel priviben?
17/20 A kérdező kommentje:
Igen én eddig mindenkinek visszaírtam aki írt nekem ezzel kapcsolatban üzenetet..Én úgy gondoltam,hogy 2-3naponta írnánk egymásnak,hogy ki hol tart,biztassuk egymást..:)
2015. aug. 30. 10:45
18/20 anonim válasza:
Nekem nem írtál vissza, de nem is kell.
Megy egyedül is, csak azért modntam el, hogy tisztában legyenek a többiek a helyzettel....
19/20 A kérdező kommentje:
Háát pedig én igyekeztem mindenkinek vissza írni,nincs kéken villogó levél..
2015. aug. 30. 11:43
20/20 anonim válasza:
Szia!
Én szívesen csatlakozom :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!