Hogyan lehet 1 hét alatt 3 kilót fogyni?
Csak akkor lesz pénzem szeptemberre, ha 5.-re este mérve max 56 kg leszek. Jelenleg 58 körül vagyok.
Tudom, hogy nagyon egészségtelen, én se csinálnám, de nem lehet meggyőzni anyut az ellenkezőjéről.
Hány éves vagy?
Gondolom lány.
Ahogy fent leírták. Fogyni nem lehet,csak vizet vezstesz.
Max annyit megtehetsz,hogy kitojod magadból,ami benned van. Totál mindent. Pisi,kaki mind menjen a WC-be,mielőtt leméreted magad. És ne egyél mérés előtt. Megszabadít pár kg-tól.
Ha lhet mérésnél a legkönyebb legkevesebb ruha legyen rajtad. Az is sokat tud nyomni,ha nem a sportruhák anyagából készült.
Persze kaja mellé vizet se igyél mérés előtt egy nappal.
Ez a dolog tartós lenne? A súlyod tartanod kellene ezután?
Ha igen,akk esélytelen normál sport nélkül. A futás formában tart. Kezdj bele. Heti 3 alkalommal. Csak nefeledd kell hozzá sok sok ásványianyagokkal telített szénsavmentes víz,és egy futócipő a sérülések elkerülése és a kiszáradás elkerülése végett.
Hány cm vagy? Hny éves? Nőnemű?
Miért akarja anyád ennyire az egészségtelen fogyást? Valaminek kell lennie a hátterében.
Ha fontos az egészséged, akkor inkább ezt csináld:
Étkezéskor mondd anyádnak, hogy nem fogsz enni, mert kipróbáltad már a hánytatást, de nem sikerült, így egy hétig inkább koplalsz.
Majd kérd meg, hogy hozzon már neked a patikából egy erősebb has- és vízhajtót, hogy kitisztíthasd magad.
Illetve kérd meg, hogy segítsen megrendelni egy zsírégetőt a netről, amit itthon betiltottak, de hatásos, ezért te szívesen mérgeznéd magad vele.
Ettől csak észhez tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!