Unalmas a kérdés, de hogy tudok gyorsan lefogyni?
14 éves vagyok, 162 cm és 66kg.
Tavaly ilyenkor 58 kg voltam, és azóta majdnem tíz kilót felszedtem...
Mikor 58 kg voltam teljesen meg voltam elégedve az alakommal, de most...
Egyszerűen nem értem, nem értem miért híztam ennyit pedig egyáltalán nem eszek többet mint akkor.
Szeretnék legalább 6 kilót lefogyni, gyorsan.
Hogyan?
Előre is köszönöm...:/
Gyorsan sehogy. Te is tudod, minek irod ki a kerdest? Netan azt varod, hogy jaaaaaj te kis cuki, dehogy vagy kover, pont jo az alakod? Vagy sajnaljunk, hogy derosszneked?
Ami egy ev alatt ment fel, annyi ido alatt is fog lemenni...
Nem, kedves 1., nem vagyok kíváncsi a picsogásodra elhiheted.:)
És nem bunkó választ kértem. De látom neked kötelező belekötni a másikba.. Komolyan, van itt még értelmes ember?
Biztosan sok sz..r kaját ettél össze-vissza, és nem mozogtál, ezért hízhattál ennyit.
Idő kérdése, hogy lefogyj. Mozogj rendszeresen, figyelj az étkezésre, vacsira egyél a lehető legkevesebb köretet. Felejtsd el az édességeket, a cukros üdítőket, a gyorséttermi kajákat, péksütiket, minden ami egészségtelen.
Mozognod szükséges, tehát, addig míg jó idő van, menj le futni, úszni. Aerob és kardió edzésekkel lehet fogyni. Keress rá ezekre a neten, ha nem tudod, hogy ezek micsodák. Keress a neten tornavideókat.
Köszönöm mindenkinek! :)
4.- Regisztráltam az oldalra, köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!