Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Unalmas a kérdés, de hogy...

Unalmas a kérdés, de hogy tudok gyorsan lefogyni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, 162 cm és 66kg.

Tavaly ilyenkor 58 kg voltam, és azóta majdnem tíz kilót felszedtem...

Mikor 58 kg voltam teljesen meg voltam elégedve az alakommal, de most...

Egyszerűen nem értem, nem értem miért híztam ennyit pedig egyáltalán nem eszek többet mint akkor.

Szeretnék legalább 6 kilót lefogyni, gyorsan.

Hogyan?

Előre is köszönöm...:/

2015. aug. 24. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Gyorsan sehogy. Te is tudod, minek irod ki a kerdest? Netan azt varod, hogy jaaaaaj te kis cuki, dehogy vagy kover, pont jo az alakod? Vagy sajnaljunk, hogy derosszneked?

Ami egy ev alatt ment fel, annyi ido alatt is fog lemenni...

2015. aug. 24. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem, kedves 1., nem vagyok kíváncsi a picsogásodra elhiheted.:)

És nem bunkó választ kértem. De látom neked kötelező belekötni a másikba.. Komolyan, van itt még értelmes ember?

2015. aug. 24. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztosan sok sz..r kaját ettél össze-vissza, és nem mozogtál, ezért hízhattál ennyit.

Idő kérdése, hogy lefogyj. Mozogj rendszeresen, figyelj az étkezésre, vacsira egyél a lehető legkevesebb köretet. Felejtsd el az édességeket, a cukros üdítőket, a gyorséttermi kajákat, péksütiket, minden ami egészségtelen.

Mozognod szükséges, tehát, addig míg jó idő van, menj le futni, úszni. Aerob és kardió edzésekkel lehet fogyni. Keress rá ezekre a neten, ha nem tudod, hogy ezek micsodák. Keress a neten tornavideókat.

2015. aug. 24. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia , nem lehetetlen gyorsan lefogyni ,csak aztán vissza ne szedd! A kalóriabázis nevű oldalon be tudod állítani hogy mikorra szeretnél lefogyni és annak megfelelően egyél és sportolj
2015. aug. 24. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
A válasz is unalmas lesz.Egészséges táplálkozás,kalóriadeficit és sok mozgás.
2015. aug. 24. 19:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

4.- Regisztráltam az oldalra, köszönöm.:)

2015. aug. 24. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!