Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nagyon gyorsan...

Hogyan tudnék nagyon gyorsan lefogyni?

Figyelt kérdés
5 kilót kéne fogynom másfél hónap alatt. Igyekszem minnél egészségesebben táplálkozni és mozogni. De mégis mennyit egyek egy nap és mit sportoljak és mennyit? Tudna e vaalki segíteni?
2015. júl. 30. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez akkor sikerül, ha naponta 800 kcal-nál többet nem veszel magadhoz naponta és mellette 6-8 óra intenzív mozgást végzel.
2015. júl. 30. 18:08
 2/7 anonim válasza:

Attól függ, hogy hány kg vagy, mennyire van rendben az étrended és milyen intenzitással mozognál azalatt a másfél hónap alatt.

Én pl. 84 kg voltam, amikor eldöntöttem, hogy nincs más hátra, mint a teljes életmódváltás. 2 hónap alatt sikerült lefogynom 10 kg-t. Viszont nem mindegy, hogy valaki ekkora súlyfeleslegből fogy-e, mint amekkora rajtam is volt/van, vagy pedig ennél jóval kevesebből. Minél kevesebb rajtad a felesleg, annál nehezebben megy le, az utolsó pár kilóért már szabályosan vért kell izzadni.

2015. júl. 30. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:
jelenleg 55 kg vagyok es eddig nem nagyon figyeltem a taplalkozasra. Chipsek, feherkenyer..
2015. júl. 31. 09:15
 4/7 anonim válasza:

Ja, hát akkor nincs min csodálkozni! :D

Először az étrendedet kell rendbe tenni, az a titka az egésznek. :) Amíg az nincs rendben, addig nem fogsz fogyni. Gyakorlatilag a siker kulcsa 30%-ban múlik magán a mozgáson, és 70%-ban a táplálkozáson.

Szóval a megfelelően és helyesen összeállított étrend az alapja mindennek, anélkül akár a hajadra is kenhetem az edzéseket.

Ha az étrended rendben lesz, utána meglátod, sokkal könnyebb dolgod lesz.

A chipset, fehér kenyeret hagyd el, ne egyél semmi fehér lisztből vagy cukorból készült ételt, kerüld a pékárukat, a tésztaféléket, a cukros üdítőitalokat, stb.

Igyál legalább 3 l ásványvizet naponta. Csökkentsd le a szénhidrát bevitelt, és emeld meg a fehérje beviteledet. Egyél sok csirkemellet, halat, tojást, sovány túrót, natúr joghurtot, zöldséget (paradicsom, paprika, uborka, stb.). A gyümölcsökkel viszont vigyázz, mert sok bennünk a fruktóz, és a cukrot ilyenkor jobb kerülni minden formában. Hébe-hóba persze belefér valami gyümölcs is, de csak módjával.

Naponta 5x egyél. Reggelire mondjuk készítesz magadnak egy tojásrántottát, kevés olajon megsütve. Egyél hozzá zöldséget is. Tízóraira ehetsz egy kis sovány túrót vagy valami gyümölcsöt. Ebédre csirkemellet vagy halat, párolt zöldséggel vagy valamilyen friss salátával. Uzsonnára egyél meg egy pohár natúr joghurtot. Vacsorára megint csak nagyon jó a túró. Vagy ehetsz egy kis tonhalsalátát. Vagy ilyesmit, amiben sok a fehérje, kevés a szénhidrát és nem túl nehéz kaja.

Minden nap mozogj valamit, például sétálj 1 órát. Aktívan, tempósan. Vagy kocogj. Esetleg biciklizz. Mindegy mit, a lényeg csak az, hogy feltétlenül aerob edzést végezz!

2015. júl. 31. 09:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Hú, koszonom szépen. Szerinted sikerülhet?
2015. júl. 31. 09:34
 6/7 anonim válasza:

Van rá esély, hogy sikerül, csak legyen benned kitartás, ne egyél össze-vissza, és minden nap mozogj! ;)

Heti 0,5-1 kg fogyás a normális, ha ezt sikerül tartanod, meglesz a másfél hónap alatt az a -5 kg. Drukkolok!

2015. júl. 31. 09:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Hú. Koszonom.
2015. júl. 31. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!