Ez jó így egy diétás étrendnek?
Szeretnék fogyni pár kilót koplalás nélkül , elég keveset eszem eleve de azért pár zacskó chips meg csoki le szokott csúszni ezt szeretném most abbahagyni. 168cm/50kg
Reggeli: 1 szelet dinnye + tea édesítővel és citrommal
Ebéd: csirkemell jégsalátával és paradicsommal desszertnek banános palacsinta ( 2 banán + 4 tojás olaj nélkül sütve ) pici csokiöntettel 13g csokival ( 71kalória )
Vacsora: 1 alma + limonádé cukor nélkül
Bocs, de ez már koplalás...
Egyébként az a banános palacsinta kizárt, hogy csak 71 kcal legyen! Már önmagában a tojásban több van.
Közben rájöttem, hogy a 71 kcal valószínűleg a csokira értendő...
Mindenesetre ez ránézésre kevesebb, mint 1000 kcal... ez édeskevés...
De én ezzel jól lakok , mit kéne akkor ennem még?
A csoki a 71 kalória a csomagolásán olvastam
mit kéne még enned? normális kaját....
egy szelet dinnye ez nem reggeli, hanem egy adag cukros víz
a csirkemell zöldséggel az oké, de kéne mellé szénhidrát, pl rizs, zab, köles, végső esetben teljes kiőrlésű tészta
banános palacsinta....néha elmegy, de azért messze van a "diétás" kajától (azért írom idézőjelbe, mert a diéta csak annyit jelent, hogy "étrend", de ez még attől is messze van. Az étrend ugyanis feltételez némi rendszerességet és átgondolást tápanyagok alapján)
alma nem vacsora, csak megint egy adag cukor....
itt olvashatsz a helyes étrendről, még akkor is hasznos, ha nem akarsz edzeni mellé, ebben az esetben természetesen kisebb mennyiségekkel. De legalább látod, hogy hogy kell kinéznie egy tápanyagdús kajának
Egyáltalán nem jó.
Reggelire nyugodtan ehetsz normálisan.
Az ebéd okés. De minek desszert? Már bocsi. Most fogyni akarsz vagy nem? Persze lehet időnként enni édességet, sütit. De én azt inkább valami alkalomhoz kötném. Nem tervezném direkt bele az étrendembe.
Vacsora megint hiányzik. Egy alma nem egyenlő egy étkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!