Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nagy baj, ha több...

Nagyon nagy baj, ha több szénhidrátot eszem?

Figyelt kérdés

Pl. ma: 2 szelet kenyér(nagyobb szelet)

1 szelet sült hús

2paradicsom, paprika

2 bocisajt

2cérnakolbász

1 kocka csoki

1 eszterházy szelet

1 barack vagy banán

16l :)

NORMÁLIS VÁLASZOKAT LÉGYSZI:)

nem fogyozóm

2015. aug. 19. 12:26
 1/8 A kérdező kommentje:

Hízhatok ha pl így eszem, de a kalórián belül?

Régen szörnyen sok csokit ettem, a rendes kajám után legalább 4-5 rúd csoki+ valami üccsi

mostanában a csokit mellőzöm inkább, és mivel nagyon édes szájú vagyok, ezért sütit eszem de azt úgy hogy reggeli vagy valamelyik étkezés helyett.

Mi más problémám lehet?

Mégegyszer kérlek, hogy csak NORMÁLIS VÁLASZOKAT! :)

2015. aug. 19. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Két problémát kapásból felvet...

Az egyik: normális kaja helyett eszed. Így hiába vagy kcal kereten belül, a szervezeted nem jut hozzá a számára szükséges tápanyagokhoz.

Másrészt felnyomja az inzulinszintedet, ami által hamarabb éhesebb leszel, és ilyenkor jönnek a falásrohamok. Ráadásul az a cukor, amit a szervezet nem tud felhasználni a felszívódásig, az a zsírba megy.

2015. aug. 19. 12:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha a kalóriakereten belül vagyok akkor is hízás?
2015. aug. 19. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól is függ, a szervezete hogy reagál rá. Nekem részben így sikerült elhíznom (plusz mozgáshiány), és elég későn kaptam észhez. Kcal érték szerint nagyon ritkán léptem túl az elégetett mennyiséget, az évek folyamán mégis rám jött plusz 40 kg, miközben sikeresen elveszítettem egy csomó izmot.

Most dolgozok azon, hogy helyére rakjam a dolgokat.

De ismerek olyat is, aki egy kajára nyom be annyit, mint én anno egész nap, és mégsem hízik.

2015. aug. 19. 13:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha hízok mennyi idő után látszana meg 1-2kg??:)
2015. aug. 19. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani. A magas inzulinválaszra nem mindenki egyformán reagál.

Nálam a 40 kg-ból olyan 25-30 jött fel anno hormonális oko miatt, a többi pedig kb 10-15 év alatt apránként.

2015. aug. 19. 13:31
 7/8 A kérdező kommentje:
És te is úgy étkeztél ahogy én?:)
2015. aug. 19. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem pont így, de a lényeg ez volt. Kcal értéken belül, normális kaják helyett rengeteg gyors felszívódású szénhidrát.
2015. aug. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!