Mennyi kalóriát vittem ma be a szervezetembe?
Nem bírom kiszámolni sehogy.:S Béna vagyok,ha valaki segítene nekem megköszönném.
1db zsömle,1 szelet csirkemell sonkával
2db lekváros bukta
1 adag paradicsomos káposzta 1 fasírttal
1 adag rakott krumpli.
1 db zsömle- 230 Kcal
1 szelet sonka- 120 Kcal
1 adag paradicsomos káposzta - 250 Kcal
1 fasirt- 280 Kcal
2 db lekváros bukta- 600 Kcal
1 adag rakott krumpli - 450 Kcal
Összesitve 1930 kalória
FIGYELEM !!! A fenti leirtak saccolások, nem válalunk felelőséget semmilyen bekövetkező bulimiáért =) xDDD
nos hát elég fura az első válaszadó ezért én is leírom neked
1 zsemle: 140 kcal
csirkemellsonka: 30 kcal (de lehet ennél is kevesebb)
lekváros bukta szerintem stimmel: 600 kcal
paradicsomos káposzta is stimmel: 250 kcal
fasírt: 150 kcal
rakott krumpli meg inkább 500 körül a tejföl miatt
összesen: 1670 nálam :D
Első válaszoló vagyok xDD
Ami a zsemlét illeti elmondom mire alapoztam
Nálunk vannak a suliba azok a vékony vékony kiflik és nem is görbék, hanem egyenesek ( tehát nem nagyon hosszúak ) és egy olyan darabon irja azt, hogy 230 Kcal, akkor a zsemle 140 ?? Ne már xDD
De, hogy ne ezen rágodjunk, ez a menü nem a kalóriatartalom miatt nem jó, hanem az ételek miatt. Túl sok a szénhidrát és ráadásul a 'rosszfajta' szénhidrát, mint pl. a zsömle. A 2 db lekváros buktát feleslegesnek találom
Ami a fehérjéket illeti édeskevés a mennyiségük. A fasit nehezen minősithető fehérjének, de nah....hiányolom a zöldségeket, a gyümölcsöket és a sovány fehérjéket, mert még a sonka sem a legjobb választás !!! Gondolom, nem kell leirjam miért
Ez az én véleményem, köszi hogy elolvastátok xDDD
Utolsónak: mond neked ez valamit: vizes zsemle, tejes kifli? Teljesen más tésztából csinálják a kettőt.
A kifliben van cukor tej, ez a zsemlében nincs! Egy normál méretű 55g-os zsemle 140-150 kcal.
Amúgy teljesen igazad van az étrendet illetően elég hogy is mondjam szar. Nincs gyümölcs-zöldség-fehérje ezáltal vitamin se. De a kérdező nem ezt kérdezte.
Egy zsemle 130 kcal!!! Ezt még egy nagyon régi könyvben olvastam, ami akkor készült, amikor még nem ezek a felfújt zsemlék voltak, hanem azok atömör kelttésztások! Szóval akkor inkább úgy mondanám a mostani pékipari remekeket ismerve, hogy MAXIMUM 130 kcal!
Sonka 60 kcal
2 bukta: kb. 500 kcal
paradicsomos káposzta: 250 kcal
fasírt: 250 kcal
rakott krumpli: 500 kcal (ha sok benne a kolbásza, kkor még több)
Miért válaszol valaki ha teljesen hülye hozzá?
body.builder.hu kalóriatáblázat szerint
1 zsemle 112 kcal
1 szelet sonka olyan 20-30 körül lehet, főleg ha a papírvékonyra szeletelt bolti sonkát eszed
2 db lekváros bukta olyan 500 körül lehet
az utolsó kettőt lehetetlen megtippelni. attól függ mit jelent az "adag", és hogy van elkészítve. de a kettő együtt olyan 700-1200 között lehet
Anyám ez a zsemlézés már... -.-
Nem veszitek hogy nem egyforma méretűek a zsemlék,még ugyan abban a boltban sem!
100g zsemle 280kcal!
Megveszed leméred és kiszámolod. Mert vettem már ugyanabból a pékségből 47grammos zsemlét is és 65grammos zsemlét is pedig ugyan az és ugyan annyiért,viszont a kalóriakülönbség már lényeges.
1 db zsömle: 151 kcal
1 szelet csirkemell sonka: kb.13 kcal
2 db lekváros bukta: az attól függ hol vetted. A Lipóti pékségben 100 g-os bukták vannak, míg az Auchanban kb. 50. Szóval ez lehet 644 kcal, de lehet 322 kcal is.
1 adag paradicsomos káposzta 1 fasírttal: na most. Kinek mi az egy adag? De kb. 445 kcal.
1 adag rakott krumpli: 460 kcal.
Tehát ez összesen: 1391-1713 kcal között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!