Gyors séta vagy futás?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy több kicsit gyorsabb séta hatásosabb mint pár kör futás. Ez valóban igy van?? ....Fogyókúrázok, vagyis életmódot szeretnék változtatni és fogyni is egyben 15 kg-ot. Eddig egyáltalán nem sportoltam és az ételeimre se figyeltem oda. 169 cm magas vagyok és 69 kg. Mindenképp szeretnék fogyn. Mennyi idő alatt sikerülhetne?
Hasamon, fenekemen nagyon sok a felesleg. Mit ajánlatok?Érdemes ilyenkor felüléseket is csinálni?
2010. márc. 9. 19:26
1/4 anonim 

válasza:

persze hogy a futás a jobb de a gyors séta is jó
2/4 anonim 

válasza:

a séta azért jó, mert az a zsírt égeti, nem az izmot, de gondolom te nem testépítő vagy ezért inkább fuss ;)
3/4 anonim 

válasza:

Most azt mondják az okosok,hogy a leghatékonyabb a zsírégetés,ha szakaszos mozgást végzel.Konkrétan kb 8 mp erőteljes futás,aztán kb 12 mp lassabb.Nem tudom,hogy igaz e,de most nagyon sok helyen ezt istenítik és az egyenletes aerob mozgást háttérbe szorítják(orvosok bizonyították be).
4/4 A kérdező kommentje:
Igen erről én is hallottam, köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 10. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!