Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő mire lapos hasam lesz?

Mennyi idő mire lapos hasam lesz?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Egy év alatt lettem 98 kilóból 66 kiló a 168 centimhez. Szeretnék még 8 kilót leadni de még így is hatalmasnak látom magam mikor A környezetem szerint már jó vagyok. Aerobikozok és most újra lovagolok. Aerobikból 30 percet, lovagolni több mint 1 óra, és szeretnék jógázni is és abból is 30 perc. Mit tegyek hogy végre lapos hasam legyen? Diétázok elég sanyargatóan már már a családom azt gondolja anorexiás lettem az étkezéseim miatt. (napi 300 kcal). Beiktattam sok fehérjét és kevés szénhidrátot, egy nap 2 liter vizet fogyasztok. Nincs se kenyér, cukor, tészta, rizs krumpli meg a hasonló egészségtelen ételek már több mint 1 éve. Szerintetek mennyi idő mire lapos hasam lesz? A méreteim: derék: 76 cm, csípő: 99 cm. A csípőm az ami nagyon széles :(

2015. aug. 13. 14:00
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Megnéztem a crossfitet és szerintem ezt nem egy 15 éves lánynak kéne...
2015. aug. 14. 13:55
 22/23 anonim ***** válasza:
Mert?
2015. aug. 14. 14:28
 23/23 A kérdező kommentje:
2015. aug. 14. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!