Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő mire lapos hasam lesz?

Mennyi idő mire lapos hasam lesz?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Egy év alatt lettem 98 kilóból 66 kiló a 168 centimhez. Szeretnék még 8 kilót leadni de még így is hatalmasnak látom magam mikor A környezetem szerint már jó vagyok. Aerobikozok és most újra lovagolok. Aerobikból 30 percet, lovagolni több mint 1 óra, és szeretnék jógázni is és abból is 30 perc. Mit tegyek hogy végre lapos hasam legyen? Diétázok elég sanyargatóan már már a családom azt gondolja anorexiás lettem az étkezéseim miatt. (napi 300 kcal). Beiktattam sok fehérjét és kevés szénhidrátot, egy nap 2 liter vizet fogyasztok. Nincs se kenyér, cukor, tészta, rizs krumpli meg a hasonló egészségtelen ételek már több mint 1 éve. Szerintetek mennyi idő mire lapos hasam lesz? A méreteim: derék: 76 cm, csípő: 99 cm. A csípőm az ami nagyon széles :(

2015. aug. 13. 14:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A 30 kilo fogyas egy remek eredmeny, de azt nehezen hiszem el hogy az osszes 15 eves osztalytarsad 50 kilo lenne :)

Amugy meg genetikai adottsagokkal nem tudsz versenyezni, aki vekonynak es gyors anyagcserejunek szuletett annak mindig konnyebb dolga lesz mint neked. Ha nem akarsz visszahizni akkor mindig is sokkal tobb energiat kell majd belefektetned a dologba mint egy atlagembernek. Ez ilyen, neked ezt dobta a gep.

Az aerob jellegu edzest en felemelnem alkalmankent egy orara, es heti 5-6 alkalommal csinalnam. A napi 300 kalorias etrendet surgosen abbahagynam, csinalnek egy tisztesseges 1500 kaloriasat, es megfigyelnem hogy mi tortenik. Heti 1 kilonal ne fogyj tobbet, idealisabb a fel kilo.

A lovaglas meg a joga idotoltesnek jo, fogyni nem fogsz tole. Megprobalkozhatsz a sajat sulyos edzessel is, hogy legyen valami formad is.

2015. aug. 13. 15:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Én már a 30 perctől is megizzadok. :) Tudom hogy a genetikán sajnos nem változtathatok. :( A lovaglás pedig számomra csak jót tett, a lábaim erősebbek lettem legalább. :) Egyébként szeretném megkérdezni hogy a 25 százalékos testzsír az elfogadható vagy rengeteg? :( A súlyzós edzést már megfordult a fejemben de sajna nincs itthon csak ilyen nagyon nagyok...
2015. aug. 13. 15:53
 13/23 anonim ***** válasza:

Hogy megizzadsz 30 perctol annak semmi jelentosege, a cel az hogy a szervezeted minel tobb energiat fogyasszon, lehetoleg zsirbol. A monoton, szabalyozhato aerob mozgas a legjobb, mint a szobabicikli vagy az ellipszistrener, utobbi kifejezetten ajanlott. ezeknel be tudod allitani a terhelest, es tudsz tartani egy konstans tempot.

Neha elmehetnel futni is, hogy a szivedet is terheld.

A sulyzos edzest 15 evesen meg nem ajanlom, a sajat sulyoshoz meg nem kell semmi csak te. Felules, guggolas, (egylabas) vadligyakorlat, fekvotamasz, huzodzkodas ha van hol.

De a 300 kaloriazast tenyleg hagyd abba, karos hosszu tavon.

A 25% az nokent teljesen normalis, ha az valoban annyi.

2015. aug. 13. 16:00
 14/23 A kérdező kommentje:
Szobabicónk van, a héten bele is fogtam megint. Most szeretném az időt emelni :)) A testzsírt tegnap mértem és 25 volt. :) Csak nem tudom mennyi idő mire tényleg jó alakom lesz. Úgy terveztem jövőre (júniusra) lemegy ez a 8 kiló, de nem tudom ha 40 kiló lennék az lenne a legjobb...
2015. aug. 13. 16:04
 15/23 anonim ***** válasza:
Ok, többiek már leírták, hogy 300 kcal mellett hogy a ménkübe van energiád aerobikozni és lovagolni?
2015. aug. 13. 16:25
 16/23 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom...talán hozzászokott a szervezetem vagy nem tudom. Miért az anorexiásoknak hogy van napi 100-200 kcal mellett órákat tornával tölteni hogy ledolgozzák azt a maradék 1 kalóriát is ami maradt egy nap?
2015. aug. 13. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:

A maradek 8 kilot normal menetben kabe 3-4 honap alatt leadhatod.

A magassagod alapjan en azt mondom hogy 50 kiloval is mar nagyon vekony lennel, a 40 kilo teljesen irrelalis.

Szerintem ha izmosodsz egy picit es tartod magad 55 kilo korul, bomba alakod lesz.

2015. aug. 13. 16:36
 18/23 A kérdező kommentje:
Van egy lány az osztályban ő 58 kilós és tökéletes...Szeretnék én kinézni úgy. Csak ezek az utolsó kilók nagyon nehezen mennek le pedig mindent úgy csinálok ahogy az előtt. De türelmes leszek :)
2015. aug. 13. 16:40
 19/23 anonim válasza:
inkabb csinalj kondit vagy crossfitet az izzaszt es gyorsan le tudod dobni amugy az 58-60 kilo realis de tobb kaloria kell legalabb 13-1500 kulonben ez tenyleg anorexia lesz
2015. aug. 14. 10:25
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen 58-ra szeretnék lemenni, de már 62 is ideális lenne a magasságomhoz. :) Ma elkezdem ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=DYuw4f1c4xs . Mert eddig Norbi Update-re tornáztam de már nagyon unom és erről jókat hallottam. A fehérjéket pedig már megemeltem úgy hogy várom a csodát. :))
2015. aug. 14. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!