Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani recepteket?

Tudnátok ajánlani recepteket?

Figyelt kérdés

Amit eddig megtudtam a fogyókúráról.

Aerob edzésforma.

Több fehérje, kevesebb szénhidrát. (Itt kaptam ajánlatot Herbalife shake-re hogy használ, amit elhiszek, de ha egyszer leküzdöm a felesleget magamról nem akarok újra találkozni vele.)

Zöldség, gyümölcs.

Kerestem alacsony szénhidráttartalmú receptelek, eddig egyet sem találtam. Tehát a nosalty-n olvasható cikkben ezek nagyon magas szénhidrát százalékot írnak.

Így ide fordulnék segítségért, vagyis receptekért. Amit ti szerettek, és jó egy fogyókúrához.

2015. aug. 12. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Húsok akárhogy? (leszámítva a rántott) + körtenek akármilyen zöldség? saláták, párolva, hidegen, milyen recept kell? tömve van a net vele ez így eléggé tág, fura h nem találtál.

[link]

nézd meg itt pl

2015. aug. 12. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézz szét paleo receptek között, vannak nagyon jók :)

Én gyakran eszem salátát csirkemellel (gyros fűszerkeverékkel előtte bepácolom), kb.ugyan az mintha gyros tálat ennél, csak a sült krumplit kihagyod, van szénhidrát csökkentett tésztám, kenyerem, de ezt is persze csak mértékkel. :) Köretnek választhatod még a kuszkuszt is akár, nagyon hamar megvan.

Túró, tojás, mozzarella recepteket is nézegethetsz, nagyon sok változata van.

2015. aug. 12. 14:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon béna vagyok akkor, de tényleg nem találtam.

De a link amit kaptam az nagyon jó! Köszönöm szépen!

2015. aug. 12. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!