Mit tegyek? (lent)
Ha erősíted a hasizmaidat, akkor kevésbé fog kidomborodni egy nagyobb étkezés után.
Tovább fogyás eset, még inkább ki fog domborodni.
Hová izmosodjon 10 kilót? Szélesebb lenne, mint magasabb. Nem díjbírkózó, hanem 12 éves gyerek! Én voltam akkor 34 kiló. (Ezzel most nem arra akarok utalni a kérdezőnek, hogy a 43,5 sok, jó az, inkább én voltam túl sovány.)
Szerintem szerelj fel otthonra valami húzódzkodót, kapaszkodót, és nem feltétlen mondom, hogy húzódzkodj, de csak ha lógsz rajta egy-egy percet, már az is javít a testtartáson, laza hasfalon. Egyébként meg hamar beljebb rendezi a vacsora után kidülledő pocakot. "Mellkast ki, hasat be" jellegű tartásra észrevétlen rásegít. Egyébként bármilyen futkorászásos, lihegéses tevékenység ebben a melegben pocakpusztító. Feltéve, ha utána nem zabálod kétszeresen vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!