Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 58 kg vagyok.15 éves és 166...

58 kg vagyok.15 éves és 166 centiméter. Ez így nagyon rossz?

Figyelt kérdés

2015. aug. 10. 14:21
 1/5 anonim válasza:
Én is 15 éves vagyok, 162 cm magas, 52 kg, de ezentúl fogyókúrázni kezdek,mert nekem ez kicsit sok..
2015. aug. 10. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 168 cm-vel vagyok ennyi és mindenki dicséri az alakom. Szerintem az adataid teljesen jók, az biztos hogy a rossszat meg se kozelítik.
2015. aug. 10. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Lányok, ezt nézzétek:

[link]

A képen lévő mindkét nő 60, talán még a magasságuk is megegyezik. A különbség a forma. Az egyik izmos, a másik zsíros. Pont ezért vannak 50 kilós nők is, akik a képen lévő izmos nőt meg sem közelítik, mert magas a testzsírszázalékuk.

Ehhez a magassághoz és súlyhoz nem kimondottan fogyókúra kell, inkább egészséges étkezés és erősítő edzés, hogy felszedjetek egy kis izmot. Máris nem fogjátok magatokat ducinak látni.

2015. aug. 10. 14:52
 4/5 páwwwa válasza:

Emlékeztetsz a szerelmemre :D

Szerintem nem sok,gondolj csak bele:rengeteg lánynak ugyanennyi a testsúlya

De még mindig teccől nekem! :D

2015. aug. 10. 16:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez igy oke.

De attol meg hogy izmosodok az erosites miatt, a zsir ugyanugy megmarad. Es nem 58, hanem 61 leszek. Az nem jobb.

2015. aug. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!