Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire rossz ez az étrend?

Mennyire rossz ez az étrend?

Figyelt kérdés

Csak 5 kg szeretnék fogyni, ugyhogy olyan drasztikus fogyiba nem kezdenék bele

17/l

167cm 57kg

Reggei: omlett(2 tojás sárgája, 3 tojásfehérje, 1 paradicsom, 40g zsírszegény natúr joghurt, 60g pulykasonka) ezekből állt össze

Ebéd: egy jó nagy tányér zöldségleves

Desszert: 100g totu elkeverve 50g natúr joghurttal

Vacsi: mint az ebéd

2015. jún. 10. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Kevés.Lefogysz vele,de ha utána nem ennyit eszel,hanem többet,egyből visszamennek a kilók.Ha ennyin elvagy örökre,akkor ok.
2015. jún. 10. 10:30
 2/7 A kérdező kommentje:

A fene pedig próbáltam jót összeállítani, szerintem ez meg sok is volt. Gondolkodtam rajta, hogy kiveszem a vacsit belőle:s

De ok úgyis van a hütőben egy finom joghurt ami már rég óta ott áll akkor majd azt is megeszem:D

2015. jún. 10. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyél még zöldségeket, szerintem. Amúgy rendben van. Én mondjuk nem bírnám a joghurtot, ha meg eszel tejterméket akkor miért tojástúrót eszel desszertnek? Annak pont az a lényege, hogy nem gyulladásfokozó és kevésbé inzulinogén mint a tejfehérje, értelmetlen tejjel keverni, akkor már sima túrót is ehetnél (bár önmagában egyértelműen jobb a tojásfehérje túró mint a tejfehérje túró)

Szerintem még nézd meg ez mennyi kalória, 1000-1200 kcal mennyiséget azért megehetnél, mondjuk eleve pici vagy, nyilván nem kell sokat enned, de azért még pár tojást (az egészet, ne dobd ki a sárgáját, az a tápanyagdúsabb, értékesebb része egyébként) ehetnél. A 100g totuban gondolom van egy adag fehérje, de így neked pont a tojássárgája - a zsírok és az abban lévő tök jó aminosavak kicsit hiányoznak. Ettől még nem rossz ahogy eszel, csak próbálok tippet adni, pl. totut joghurt helyett lehetne egy eritrites tojássárgája krémmel enni, gondolom nem hangzik rosszul :)

2015. jún. 10. 11:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Már megettem a joghurtot:D

De majd a tojássárgás eritrites izét is kipróbálom, köszike:))

2015. jún. 10. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:

A jól felvert tojássárgája (ahogy a piskótához szokás) citrommal s édesítve is nagyon jó :)

A zöldségleves ismeretlen tétel, de valamit beírva a kalóriabázisra nekem 530 kalória jött ki (44 deka eléggé zsíros, galuskás zöldséglevessel számolva), a fehérje lehetett volna több s ebben már a zöldségleves galuskája is igyencsak benne volt.

Nekem a durva koplalás elég drasztikus... Egyél többet!

A tojás és a zöldség amúgy remek irány, én is rájuk alapozok, csak több a tojás, olykor a zöldség is s még jön egy kis kupac olajos mag és zsír is (a zöldségek remekül felveszik ez utóbbit pl. sütéskor), hogy meglegyen a kalória. Csinálhatod máshogy, de valamit enned kell.

2015. jún. 10. 11:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem volt benne galuska, full zöldség:D
2015. jún. 10. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Zsíros zöldségleves?

Nálam a legdurvább (leglájtosabb) zöldségleves az volt amikor brokkolit főztem (jé itt egy pók O_o) és a főzővíz miatt leves volt. Legalábbis kérdeztem egy haveromat, ha vízben főzöm a brokkolit akkor az leves? Jó embertől kérdeztem: Igen.

Na jó, ennél azért többre is képes vagyok.. :D

A pici pók valahogy leereszkedett a plafonról és rámászott a szemüvegemre. Pedig csak most ültem géphez, ez vajon mit jelenthet? :D

2015. jún. 10. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!