Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stresszevés vagy mi ez?

Stresszevés vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Az elmúlt egy évben itt volt a szalagavató az érettségi és mindezek előtt egy szakítás és az hogy apukámmal külföldön kell dolgoznia. Elkezdtem nagyon sokat enni . Amugy két éve még 164cm és 57 kg . Ez volt a legkisebb súly amire le fogytam (előtte 20 kilóval több voltam) . Ma már 67 kg vagyok és utálom magam . Akkor is eszek amikor nem vagyok éhes ... Hogy vegyem rá magam hogy leadják több mint tíz kilót ujra nem tudom .Írjátok le kérlek nektek mi vált be 18/L
2015. aug. 9. 17:16
 1/3 anonim válasza:

Szerintem stressz és unalom, én magamon vettem észre tanulás közben, hogy muszáj közbe folyamatosan rágcsálnom. Szerintem a sport nagyon sokat segít, sok energiát tudsz rá áldozni plusz addig tuti nem fogsz enni, illetve egy jó fogyókúrás terv sem árthat.

Nekem leginkább az, hogy próbálom lefoglalni magam, és mikor unalomból ételhez nyúlnék akkor inkább elkezdek mást csinálni. meg persze a napi 3-4 óra edzés :) (amúgy ha nagyon nem tudod abbahagyni a rágcsálást érdemes lehet minden édességet kidobálni otthon és mindig mikor csak úgy rádjön az éhség zöldséget enni. Tudom, hogy nagyon nehéz sajnos, de hasznos :) Sok sikert! :)

2015. aug. 9. 17:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) amugy az az érdekes hogy soha nem volt nekem ilyen fontos az evés .. Nem tudom miért lett most az
2015. aug. 9. 17:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Amugy heti 4x sétálok egy órát és bringázni is szoktam heti 3x kb
2015. aug. 9. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!