Miért hízok vissza, miért nem fogyok normálisan?
#7: Nem létezik ilyen fix 40 perces bűvös szám, de leírtam, hogy amúgyis tökmindegy. Ha deficitben vagyok és biztosítom, hogy a hiány ne izomból menjen, akkor zsírból fog. Innentől engem nem érdekel, hogy a testem mikor miből hogyan hozza össze a dolgokat, hogy sok zsírt éget és a bevitt szénhidrát rakódik le vagy a szénhidrátot égeti el és még egy kis zsírt :) Mi a különbség?
Lehet, hogy valahol valamit számít ez, elvégre az edzés típusa is számít, nem mindegy, aerob vagy kardio, s van, ami jobban hat az anyagcserére, de ez bonyolult téma, ahol nincsenek ilyen egyértelmű dolgok, hogy 40 perc. Az emberek ennél sokkal jobban eltérnek.
Inkább az étrendemmel biztosítom, hogy edzéskor jobbára zsírt égessek kezdettől fogva. Bár az edzést egyáltalán nem zsírból fogyásra használom, arra ott az étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!