Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok ha mozgok és...

Miért nem fogyok ha mozgok és normálisan étkezem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:

ez elég kevés info...

mit eszel?

mit és mennyit mozogsz?

2012. febr. 18. 19:25
 2/7 A kérdező kommentje:
futok és rengeteget sétálok
2012. febr. 19. 07:09
 3/7 anonim ***** válasza:

én még többet mozgok, és normálisan étkezem. és utálnám ha fogynék.

esetleg próbálj meg a 'normális' étkezésen belül egy kicsit a 'kalória deficites' étkezés felé elmozdulni..

fogyás alapelvek 1.

2012. febr. 19. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
de bazzeg! mit eszel? mert azon bukik sztem a egész. mert az oké, hogy normális, diétás, egészséges ételeket eszel, de akkor valószínüleg a mennyiségével van gond.nem szabad nyakló nélkül zabálni. hmm??
2012. febr. 19. 14:57
 5/7 A kérdező kommentje:
napi 1400-1500 kcalt eszek
2012. febr. 19. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

akkor pedig csak idő kérdése.

meg izomtömegé és edzésé.

2012. febr. 19. 17:46
 7/7 anonim válasza:
Ha normálisan étkezel és mozogsz, akkor szerintem csak tartod a súlyod. Mozogj többet, vagy másképp! Lehet, hogy a mozgásod nem elég intenzív, próbálj jobban megizzadni. Lehet, hogy lassú az anyagcseréd, sok vizet megköt a szervezeted stb. De tényleg elég összetett, és egyéni. Próbálj ki más sportokat is, és fokozd a mozgás intenzitását, illetve gyakoriságát. Egy tipp: vezess "fogyási naplót", és írd le, mi működik, mi nem. Egy idő után tisztábban fogsz látni. Sok sikert!
2012. febr. 23. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!