Napi 20-30 perc mozgás nem ér semmit?
Figyelt kérdés
Ennyit bírok naponta edzeni.Eleve nem vagyok egy nagy állóképességgel rendelkező ember,de nyáron,a melegben még a járás is megerőltető,szóval magamhoz képest ez nagy dolog.Két perc után ömlik rólam a víz,a végére pedig úgy nézek ki,mint aki elázott.Sokan írják,hogy 40 perc kell legalább aerob mozgásnál,hogy a zsírégetés beinduljon,akkor az én napi 30 percem nulla?Mindegy lenne,ha nem csinálnék semmit?Mert szerintem ez logikátlan.2015. aug. 6. 17:49
1/6 anonim válasza:
egyáltalán nem nulla. lényeg hogy ne add fel. Napi 30 perc bőven elég, néha több, amikor jobban megy.
Ja és semmi lisztes kaja, vagy kenyér akkor van esélyed fogyni.
2/6 anonim válasza:
nem egyenlő a nullával egyáltalán, csak az étrendre kell figyelni. 20 perc az valóban nem sok, de biztos van olyan edzés, amit hosszabb ideig tudsz csinálni és nem akkor van vége az edzésnek, ha leizzadtál, elfáradtál hanem amikor befejezted! ezt ne felejtsd el. keress valakit, aki segít pl. menj el konditerembe, olvass a neten. nem kell 40 percet futni, fel lehet bontani az edzést több fázisra.
3/6 anonim válasza:
Nem szamit nullanak..annyit sportolj,amennyit birsz..ne hajtsd tul magad:) a 30percnyi edzes is jobb,mintha a tv elott ulnel es zabalnal ;)
4/6 anonim válasza:
De ér! Napi fél óra teljesen ideális! Jó lenne, ha mindenki ennyit mozogna!
Ha rendszeresen csinálod, akkor biztosan többet is fogsz bírni. De ilyen melegben vigyázni kell. Aki rendszeresen sportol, annak is megterhelő. Nem ilyenkor kell agyonhajtani magad, amikor létezni is megterhelő :)
6/6 anonim válasza:
barmennyi mozgas jobb mint a semmi mozgas..az egy masik dolog h mit akarsz elerni, fogyni, erosodi vagy cs fitt maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!