Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 15 kg? Így...

Hogyan fogyjak le 15 kg? Így jó lenne?

Figyelt kérdés

Egy évvel ezelőtt 70 kg voltam, most 78 vagyok. Elkezdtem egy diétát, az up and down módszerrel. Abból all, hogy egészségesen étkezés de egyik nap több kalóriát viszek be. Pl reggelire zabkasa, ebédre hús salataval, párolt zoldseggel, vagy rizzsel, vacsora hal sali, zoldseg, uzsonna joghurt vagy gyumolcs. A down napokon pedig kevesebb etel, több salata. Állítólag hatásos. El akarok kezdeni edzeni is. Már egy hónapot végig csináltam az insinatybol, de sok volt. Most internetes tornára gondoltam amíg edzésbe nem kerulok. Szerintetek így mennyit tudnék fogyni mennyi idő alatt?

157 cm, 78kg

2015. aug. 6. 16:09
 1/1 anonim válasza:

Szia, nos egyik diétáról sem tudok véleményt mondani, csak arról amit én alkalmaztam. Nem ettem fehér kenyeret, próbáltam kerülni a fehér lisztes tésztákat, krumplit, valamint egyáltalán nem ettem/ittam cukrosat. Persze heti 1-2 alkalommal (mivel együtt étkezem a családdal) kénytelen voltam krumplit, tésztát enni na meg néha el is csábultam és egy jó paprikáscsirke nokedlivel lecsúszott. Emellett elkezdtem edzeni, nem teremben, hanem kocogni jártam és saját testsúlyos edzést végeztem heti 3 alkalommal. Az eredmény az, hogy 40 kilóval könnyebb vagyok így most 83-85 kiló körül mozgok, sokkal jobban érzem magam, nem vagyok beteg évek óta és persze a külsőmet össze sem lehet hasonlítani a korábbival.

Sok sikert kívánok.

2015. aug. 6. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!