Hány kg-nak tippeltek? Mennyit kellene fogynom?
Figyelt kérdés
Nem igazán érzem jól magam a bőrömben, télen-nyáron hosszúfarmert hordok rövidujjú pólóval.
Ti hány kg-nak tippeltek, illetve mennyit kellene leadnom?
2015. aug. 5. 12:56
1/9 anonim válasza:
Centitől függ, de nem vészes. 58 kg mondjuk?
2/9 A kérdező kommentje:
A képen levő rövidnadrág pizsama, Mielőtt jönnének a 'de miért írtad, hogy hosszúgatyát hordasz' kommentek.
Külön kiemelem NEM ÖNBIZALOMNÖVELÉS MIATT RAKTAM KI. Akinek ez a véleménye, az kérem ne írjon. Köszönöm
2015. aug. 5. 12:59
3/9 A kérdező kommentje:
163 cm vagyok.
2015. aug. 5. 12:59
4/9 anonim válasza:
Pedig semmi okod rosszul érezni magad, tesképzavaros vagy. Nem tudom milyen magas vagy, de képről kb 50 kg-nak látszol maximum. Nehogy fogyózz, semmi baj nincs veled.
6/9 E1D1E válasza:
Tiszta szép vagy, ne fogyókúrázz! felesleges!
Tök sovány vagy, honnan gondoltál lefogyni? nincs rajtad semmi felesleg sem!
Ha a barátnőm lennél tuti, hogy állandóan azt mondanám hogy nyugodtan szedjél fel még pár kolót (maxmax.5kg-ot [duplán max, mert az szerintem a végső elviselhető határ])
De öszegezve anyit, hogy gyönyörü vagy, fogydd el és ne foggy!
:D
7/9 anonim válasza:
50-53 talán. Nehéz megmondani, mert látszik, hogy teszel is magadért, nem csak egyszerűen fogysz, van rajtad izom is. Nyugodtan hordj rövidebb ruhákat, jó alakod van, nincs okod szégyenkezni.
9/9 anonim válasza:
sztem55 kg, nem kell fogynod, farra rádolgozni kicsit Összességében jó a tested, csak a térdek belső része, csontos, nem tehetsz róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!