Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mozgást iktassak még be?

Milyen mozgást iktassak még be?

Figyelt kérdés

161 cm vagyok és jelenleg 66 kg. Szeretnék 12 kg-ot fogyni kb decemberig, illetve egy vállalható alakot elérni jövő nyárig. Eddig naponta egy órát bicikliztem, de most szeretnék mellette erősiteni. Néztem videókat, de ugrabugrálni panelban nem szeretnék. :)

Gondoltam saját testsúlyos edzésre, de fogalmam nincs, hogy pl hány fekvőtámaszt csináljak, hány hasprést, ezeket egyszerre, vagy szünetekkel stb. Mit ajánlotok? Jól jönne egy edzésterv.

21/L

2015. aug. 4. 08:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem érdemes edzőterembe elmenni és edzővel beszélni vagy az interneten valóban jó videókra edzeni. :)

2015. aug. 4. 08:45
 2/2 anonim válasza:

Mindenképpen menj el edzőterembe szakemberhez, ez a csináld magad edzés komoly kockázatokat rejt: izomszakadás stb.

Ha nincs pénzed rá, a sima hétköznapi életben is fogyhatsz ha odafigyelsz magadra: ne liftezzél, ne autózzál inkább gyalogolj. Szerintem napi 3 óra biciklizés se megerőltető: reggel, délben, este 1 óra.

Otthonra ajánlom a hullahopp karikát, tornaszalaggal való gyakorlatokat rengeteg videó van fent a neten.

2015. aug. 4. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!